به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه یزد، عباس کلانتری رییس دانشگاه یزد در خصوص این طرح گفت: این خوابگاه با اعتبار ۳۵ میلیارد تومان، با زیربنایی به مساحت ۲۸۰۰ متر مربع در سه طبقه (۳۳ واحد) احداث شده است.
وی تصریح کرد: دانشگاه یزد یکی از دانشگاههای پیشتاز در حوزه احداث و توسعه خوابگاههای دانشجویی است. خوشبختانه اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه با مساعدت خانم فاطمه رسولیان خیّر نیکوکار یزدی همراه با تمامی تجهیزات لازم ساخته شد و در سال ۱۴۰۱ به بهرهبرداری رسید. اکنون نیز بلوک دوم این مجموعه، با ظرفیت ۳۳ واحد که برخی از آنها واحدهای دو خوابه هستند، با حضور مسئولان وزارتی، دانشگاهی و استانی به بهرهبرداری رسید.
وی گفت: اعتبار مالی این پروژه از منابع مختلف شامل وام جهش تولید مسکن، اعتبارات وزارتخانه و درآمدهای اختصاصی دانشگاه بوده است.
وی یادآور شد: دو بلوک خوابگاهی متاهلی دیگر نیز از محل وام جهش تولید مسکن و بودجههای وزارت علوم تامین اعتبار شده و هماکنون به مرحله اسکلتبندی رسیده و در تلاش هستیم تا سال ۱۴۰۵ به بهرهبرداری برسد.
گفتگوی صمیمانه معاون وزیر علوم با دبیران تشکلهای دانشجویی دانشگاه یزد
این نشست با هدف شنیدن نظرات، دغدغهها و پیشنهادهای نمایندگان تشکلهای دانشجویی و ارتقای تعامل میان وزارت علوم و دانشجویان برگزار شد.
در این نشست خودمانی، دبیران تشکلهای دانشجویی دانشگاه یزد به بیان موضوعات مختلفی از جمله مسائل رفاهی و صنفی، فضای فرهنگی و آموزشی دانشگاه و چالشهای مرتبط با فعالیتهای دانشجویی پرداختند.
سعید حبیبا نیز با استقبال از این گفتگوها، بر اهمیت حضور فعال و سازنده دانشجویان در مسیر پیشرفت دانشگاه و کشور تأکید کرد.
این دیدار با تبادل نظر و قدردانی از تلاشهای دانشجویان به پایان رسید و معاون وزیر علوم قول مساعد داد تا موضوعات مطرحشده را در سطح وزارتخانه پیگیری کند.
بازدید معاون وزیر علوم از سلف غذاخوری دانشجویی دانشگاه یزد
معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان به همراه مدیر کل امور دانشجویان داخل، رییس دانشگاه یزد و جمعی از مسئولان دانشگاه از سلف غذاخوری دانشجویی آفتاب دانشگاه یزد بازدید کرد.
سعید حبیبا در این بازدید، ضمن آشنایی با فرآیندهای تهیه و توزیع غذای دانشجویی، از نزدیک در جریان امکانات و خدماترسانی این مجموعه به دانشجویان قرار گرفت.
مسئولان دانشگاه یزد گزارشی از نحوه مدیریت تغذیه، کیفیت غذاها، و تدابیر بهداشتی اتخاذشده در سلف ارائه دادند.