شناسهٔ خبر: 69750062 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

پیش بینی مهم زلنسکی از پایان جنگ اوکراین/ پای این چهره وسط آمد

مهر : ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین برای اولین بار اذعان کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا توانایی این را دارد که به‌سرعت به جنگ اوکراین پایان دهد.

صاحب‌خبر -

زلنسکی که تا پیش از این ادعای ترامپ درباره پایان‌دادن فوری به جنگ اوکراین را جدی نمی‌گرفت، دراین‌باره گفت: تاکنون هیچ نمی‌تواند تاریخ دقیق پایان این جنگ را اعلام کند، اما با این تیم (تیم ترامپ) که اداره کاخ سفید را به عهده گرفته، این روند زودتر اتفاق خواهد افتاد.

خبر مرتبط
ابراز نارضایتی زلنسکی به گفتگوی تلفنی پوتین و شولتز

رئیس جمهور اوکراین و سخنگوی کرملین به نخستین گفتگوی تلفنی رئیس جمهور روسیه و صدر اعظم آلمان پس از دو سال واکنش نشان دادند.

وی همچنین افزود که ترامپ موضع اوکراین را درک می‌کند که اوکراین نیازی به عدالت «اجباری» ندارد و قاعده «بشین و گوش‌کن» در رابطه با کی‌یف اثرگذار نخواهد بود.