شناسهٔ خبر: 69748250 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

صدای بازیکنان رئال مادرید بلند شد؛ تمرینات پینتوس قدیمی شده‌اند!

بازیکنان رئال مادرید باور دارند که بخشی از مصدومیت‌های پرتعداد به‌خاطر تمرینات «از مد افتاده» بدنساز سرشناس تیم است.

صاحب‌خبر -

طرفداری | آنتونیو پینتوس فشار بیش‌ازحدی به بازیکنان رئال مادرید وارد کرده و ستارگان لوس بلانکوس به این وضعیت متعرض هستند.

به گزارش اتلتیک، از آغاز فصل جاری، تنش‌ها در مرکز تمرینی والدبباس به دلیل شیوه‌های تمرینی آنتونیو پینتوس افزایش یافته است. نگرانی‌هایی در مورد قدیمی و غیرموثر بودن روش‌های تمرینی پینتوس مطرح شده و برخی از بازیکنان نیز از توجه بیش از حد رسانه‌ها به او ناراضی هستند.

برخی از بازیکنان که در شرایط فیزیکی نامناسبی قرار دارند، از جمله اورلین شوامنی که به طور خاص از درد رنج می‌برد، مجبور به ادامه بازی با وجود مصدومیت شده‌اند. از شروع فصل، 17 بازیکن تیم دچار مصدومیت شده‌اند و تعدادی از آنها حتی بیش از یک بار به دلیل آسیب‌دیدگی از لیست تیم خارج شده‌اند. بحران مصدومیت‌های رئال مادرید باعث بروز شک و تردیدهایی در بین بازیکنان و کادر فنی درباره روش‌های آنتونیو پینتوس شده و نگرانی‌هایی را در مورد وضعیت تیم به وجود آورده است.