شناسهٔ خبر: 69747190 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبر ورزشی | لینک خبر

شاگردان رعدی و طارمی آلمان را چهارتایی کردند!/ در انتظار نبرد حساس با آمریکا

تیم ملی فوتبال هفت نفره ایران با هدایت علی رعدی به عنوان سرمربی و پدر مهدی طارمی که به عنوان مربی این تیم را همراهی می‌کند، آلمان را با چهار گل در هم کوبید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرورزشی تیم فوتبال هفت نفره کشورمان در سومین دیدار خود در جام جهانی ٢٠٢۴ بارسلون اسپانیا با نتیجه چهار بر صفر  آلمان را شکست داد و با نه امتیاز صدرنشین گروه چهارم شد.

در این دیدار امیرمهدی رحیم آبادی دو گل و شمس الدین شهبازی و امین رضائی گلزنی کردند.

ملی پوشان تیم فوتبال هفت نفره کشورمان در مرحله یک چهارم یکشنبه از ساعت ١۵:٠٠ به مصاف آمریکا می‌روند.

شانزدهمین دوره جام جهانی فوتبال هفت نفره با حضور پانزده تیم به میزبانی شهر بارسلون اسپانیا پیگیری و تا سوم آذر ماه ادامه دارد.

هدایت تیم ملی فوتبال هفت نفره ایران برعهده علی رعدی است و علیرضا طارمی پدر مهدی طارمی به عنوان دستیار با او همکاری می کند.

بیشتر بخوانید: آقای ملی‌پوش با ساعت ۳ هزار دلاری ۱۰۰ خودت را برای کشورت نمی‌گذاری/ خدا رحم کرد کره شمالی دیر فهمید ما طبل توخالی هستیم