شناسهٔ خبر: 69744761 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

امام‌جمعه چهاربرج:

حضرت زهرا (س) احیاگر حقیقت بود

امام‌جمعه چهاربرج گفت: قیام فاطمی، احیاگر حقیقت و ترسیم‌کننده خطوط جبهه حق علیه باطل بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حجت‌الاسلام جلالی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته چهاربرج با اشاره به فرارسیدن ایام فاطمیه، اظهار کرد: حضرت فاطمه زهرا (س)، شهیده راه ولایت و امامت هستند.
 امام‌جمعه چهاربرج افزود: ایام فاطمیه فرصتی برای نصب العین قرار دادن سیره عملی حضرت فاطمه زهرا (س) و تبیین ابعاد شخصیتی آن بانوی بزرگوار و کسب فیض از معارف حقه‌ای است که از این بانوی بزرگ به یادگار مانده است.
 وی با اشاره به اینکه دلیل شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) را می‌توان انحراف جامعه بیان کرد، گفت: ناگوارترین خطر برای جامعه، خطر گمراهی و انحراف جامعه بوده و این خطر دهشتناک، وقتی ظهور و بروز پیدا می‌کند که افراد جامعه در تشخیص حق و باطل ناآگاه و ناتوان باشند.
بزرگ‌ترین فتنه برای جامعه اختلاط حق و باطل است
جلالی تصریح کرد: دشواری در تشخیص حق و باطل هم وقتی به وجود می‌آید که باطل فریبکارانه با لباس و شکل حق در جامعه جلوه‌گری نموده و به بیان حضرت امیرالمؤمنین (ع) باطل به شکل شبهه پا به میدان بگذارد.
امام‌جمعه چهاربرج با بیان اینکه بزرگ‌ترین و مخوف‌ترین فتنه برای هر جامعه‌ای اختلاط و امتزاج حق و باطل است، اظهار کرد: این موضوع بصیرت، آگاهی و توانمندی تشخیص حق و باطل را از جامعه سلب می‌کند.
 وی با اشاره به اینکه آمیختن حق و باطل به یکدیگر مانع از شناخت باطل نیست، افزود:، اما این شناخت به دقّت و بصیرت و پیروی از آگاهان نیاز دارد.
 جلالی با بیان اینکه یکی از قواعدی که تاریخ در خصوص طاغوت‌شناسی به ما می‌آموزد، وحدت رویه سیاست‌های طاغوت‌ها و خودکامگان است، تصریح کرد: فرعون هزاران سال پیش هم از عامل تفرقه برای بقای حکومت استکباری خود استفاده می‌کرد و امروزه نیز در نظام سلطه و استکبار، سیاست «تفرقه بینداز و حکومت کن» همچنان ادامه دارد و با هر وسیله‌ای که بتوانند در میان ملت‌ها ایجاد اختلاف می‌کنند تا سلطه خود را مستحکم داشته باشند.
 امام‌جمعه چهاربرج اظهار کرد: آمیختگی حق و باطل نیز از دیگر اصول طاغوت‌ها در طول تاریخ است و طاغوت‌ها هر کجا خود را در خطر ببینند، خود را دوستدار و حامی مردم و مخالف فساد نشان می‌دهند و مصلحان حقیقی را مفسد معرّفی می‌کنند.
سیاست‌های شیطانی، مرموزتر شده است
 وی با بیان اینکه طاغوت‌ها همیشه پوشش‌هایی از حق و شعار‌هایی از عدالت و اصول انسانی را عنوان کرده و کار‌های شیطانی خود را در زیر این پوشش‌ها انجام می‌دهند، گفت: سیاست‌های شیطانی در عصر ما بیش از هر زمان دیگری پیچیده‌تر و مرموزتر شده است و به همین نسبت آمیختگی حق و باطل نیز به صورت مرموزتری درآمده است و تشخیص آن به آسانی ممکن نیست.
 جلالی تصریح کرد: برای نظام سلطه عناوین زیبایی مانند حقوق بشر، حقوق حیوانات، روز کارگر، روز مادر، پزشکان بدون مرز، عفو بین‌الملل، تأسیس مراکز خیریه و کمک به گرسنگان و محرومان و جنگ‌زدگان و اعطای پناهندگی سیاسی به گروهی از آوارگان و عناوین فراوان دیگری از این قبیل، همه ابزار فریب افکار عمومی است.
 وی با بیان اینکه حقیقت و تاریخ مدیون حضرت فاطمه (س) است، اظهار کرد: نهضت حضرت زهرا (س) معجزه‌ای الهی بود که گِره‌های آمیختگی حق و باطل را برای تمام اذهان حقیقت‌جو تا روز قیامت گشود و حصار‌های بلند باطل را ویران کرد و حق و حقیقت را که می‌رفت برای همیشه زندانی بماند، نجات داد.
 امام‌جمعه چهاربرج با اشاره به اینکه حرکت حضرت زهرا (س) راه را برای پویایی اسلام ناب هموار کرد و منطق آن حضرت، بنای نوبنیاد اسلام را از ریزش بازداشت، افزود: قیام فاطمی، احیاگر حقیقت و ترسیم‌کننده خطوط جبهه حق علیه باطل بود و از این روست که امام‌زمان (عج) همان نجات‌دهنده بشر در آخرالزمان، حضرت فاطمه (س) را اسوه خویش می‌خواند.
 جلالی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به عملیات طوفان الاقصی، گفت: درباره عملیات طوفان الاقصی و چرایی انجام آن در جامعه شبهاتی مطرح می‌شود که این جنس شبهات نه تنها درباره طوفان الاقصی بلکه درباره بسیاری از حوادث منطقه و حتی مسائل داخل کشور نیز مطرح می‌شود که فهم این دست مسائل یک راهکار اساسی دارد و آن توجه به الگوی تحلیلی و تبیینی است که رهبر انقلاب مبتنی بر آن الگو مسائل را تحلیل می‌کنند.
مبارزه با استکبار ریشه در تاریخ دارد
 وی به مصادیقی از تحلیل‌های رهبر انقلاب اشاره کرد و افزود: علت مبارزه مردم ایران با استکبار آمریکایی یکی از تحلیل‌های رهبر معظم انقلاب است که در دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان به مناسبت ۱۳ آبان نیز به آن اشاره کردند.