شناسهٔ خبر: 69744279 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مربیان بدنسازی حق تجویز مکمل به ورزشکاران را ندارند

رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش‌ اندام کشورمان با بیان اینکه مربیان بدنساز حق تجویز مکمل به ورزشکاران را ندارند، گفت: طبق قانون فقط پزشکان این اجازه را دارند.

صاحب‌خبر -

عبدالمهدی نصیرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زنجان، با بیان اینکه مربی حق تجویز مکمل‌ها به ورزشکاران را ندارند، اظهار داشت: طبق قانون این مجوز فقط به پزشکان داده شده است.

وی با بیان اینکه عمده‌ترین مسئله‌ باشگاه‌ها، استفاده از مواد نیروزا است، گفت: به‌رغم تأکیدات مبنی بر اینکه افراد سالم که وارد باشگاه بدنسازی می‌شوند نیازی به استفاده از مکمل‌های ورزشی ندارند، اما متأسفانه به این موضوع توجهی نمی‌شود.

رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش‌ اندام با بیان اینکه با نظارت بر باشگاه‌های بدنسازی‌، کارت مربیگری مربیان و مسائل دیگر به طور دقیق پایش می‌شود، تصریح کرد: فدراسیون در حد توان خود بر امور باشگاه‌ها برای پیشگیری از تخلفات نظارت می‌کند.

وی افزود: 80 درصد باشگاه‌های ورزشی کشور به حوزه بدنسازی اختصاص دارد، همچنین شکایات دریافتی در کمیته‌های انضباطی در هیئت‌های شهرستانی، استانی و همچنین فدراسیون مورد بررسی قرار می‌گیرد و در برخی مواقع نیز به محاکم قضایی ارجاع داده می‌شود.

رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام با بیان اینکه در دوران کرونا شمار باشگاه‌های بدنسازی و پرورش اندام کاهش یافت و یا ورشکست شدند، عنوان کرد: در مجموع 20 هزار باشگاه بدنسازی در کشور فعال است و یکسری باشگاه‌ها هم به صورت زیرزمینی فعالیت می‌کنند که در این خصوص آمار دقیقی وجود ندارد.

نصیرزاده با بیان اینکه معمولا باشگاه‌های متخلف به دلیل رعایت نکردن ضوابط و شئونات اخلاقی پس از تذکرات پلمب شده است، خاطرنشان کرد: این رشته ورزشی به دلیل گستردگی جامعه هدف، طبیعتاً شمار شکایات آن زیاد است.

وی با اشاره به اینکه این فدراسیون بعد از فدراسیون فوتبال دومین آمار ورزشکار را دارد، تصریح کرد: آمار ورزشکاران فعال و ساماندهی شده در زیر مجموعه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، بیش از 600 هزار نفر است.

انتهای پیام/