شناسهٔ خبر: 69742833 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

هشدار کانادا درباره قحطی و اوضاع فاجعه بار انسانی در غزه

وزیر خارجه کانادا با ابراز نگرانی از شرایط وخیم انسانی در نوار غزه در خصوص سوءتغذیه و مشکلات حاد در این زمینه هشدار داد.

صاحب‌خبر - به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب (تنا)، میلانی جولی وزیر امور خارجه کانادا درباره شرایط انسانی فاجعه‌بار در سراسر غزه ابراز نگرانی کرد.
 
جولی به گزارش هشتم نوامبر کمیته بررسی قحطی اشاره کرد که اعلام کرده بود احتمال وجود قحطی یا قریب الوقوع بودن آن در مناطقی در شمال نوار غزه وجود دارد. این کمیته گفته بود 133 هزار نفر در غزه از فقدان فاجعه‌بار امنیت غذایی رنج می‌برند.
 
جولی در بیانیه مشترک با احمد حسین وزیر توسعه بین‌المللی کانادا گفت: این به معنای آن است که غیرنظامیان شامل مرد و زن و کودک به سبب کمبود کمک‌های بشردوستانه که اجازه ورود به غزه را ندارد، می‌میرند.
 
در این بیانیه آمده است: کمک ها به اندازه کافی به کسانی که برای زنده ماندن به آن وابسته هستند، نمی رسد و سازمان‌های بشردوستانه و کارکنان در زمینه امور انسانی همچنان با موانعی رو به رو هستند که می‌توان آنها را برطرف کرد.
 
این بیانیه افزود: اسرائیل باید به موجب قانون بین‌المللی بشردوستانه به تعهد خود پایبند باشد و اجازه افزایش ورود کمک‌های بشردوستانه و تداوم آن برای ساکنان غیرنظامی را بدهد.  
 
انتهای پیام/