شناسهٔ خبر: 69738406 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

دستیابی دانش بنیان‌ها به ماده طعم دهنده و نگهدارنده در صنایع داروسازی و غذایی

متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق شدند با دستیابی به دستور تولید ماده طعم دهنده و نگهدارنده برای کاربرد در صنایع داروسازی و غذایی، مجوز دانش بنیانی را کسب کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، ماده اصلی گلاب «۲-فنیل اتانول» که در صنایع مختلف از جمله صنایع عطر سازی، داروسازی و غذایی کاربردی است، از دستاورد‌های دانش بنیان این شرکت به شمار می‌رود. این محصول با روش آزمایشگاهی جدیدی تولید و برای آن نشان دانش‌بنیانی دریافت شد.
«۲-فنیل اتانول» به دلیل بوی شیرین و گلی خود، یکی از اجزای اصلی بسیاری از عطرهاست. این ماده به عطر‌ها عمق و غنا می‌بخشد و ماندگاری بوی آنها را افزایش می‌دهد و در صنعت داروسازی نیز از این ماده به عنوان یک ماده نگهدارنده و ضد باکتریایی استفاده می‌شود. این ماده به افزایش ماندگاری دارو‌ها کمک و از رشد باکتری‌ها نیز جلوگیری می‌کند.
از «۲-فنیل اتانول»در صنعت مواد غذایی به عنوان طعم‌دهنده برخی محصولات غذایی استفاده می‌شود و به آنها رایحه و طعم خوشایند می‌بخشد.
محققان این شرکت دانش بنیان علاوه بر استخراج۲-فنیل اتانول»، فعالیت‌های توسعه‌ای دیگری برای استخراج آنتی‌اکسیدان‌ها را در دستور کار قرار دادند و به صورت محصولات غنی‌شده با آنتی‌اکسیدان‌ها را تولید و به بازار عرضه کردند.
این شرکت دانش بنیان با هدف ترویج محصولات سلامت محور و با احیای طب سنتی و تولید فرآورده های غذایی و دارویی و با شعار " به وقت سلامتی " فعالیت خود را آغاز کرد و در مرحله اول تولید عرقیات و اسانس های گیاهی مطابق با آخرین استانداردهای روز دنیا به بهره برداری رساند.