شناسهٔ خبر: 69737206 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: قدسنا | لینک خبر

رهبر انصارالله یمن:

هدف آمریکا تسلیم کردن ملتهای اسلامی در برابر رژیم صهیونیستی است/ اشغالگران در جنوب لبنان شکست خورده اند

رهبر انصارالله یمن با انتقاد از ادامه ضعف و انفعال حکومتهای عربی در برابر تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی به غزه و لبنان بر ادامه عملیات نیروهای مسلح یمن علیه رژیم صهیونیستی تا عمق این رژیم اشغالگر و در دریاها در راستای حمایت از مردم مظلوم لبنان و غزه تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا)، سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن تاکید کرد که نیروهای مسلح یمن، در هفته جاری، با 29 موشک بالستیک، بالدار و پهپاد ناوهواپیمابر و دو ناوشکن آمریکا را هدف قرار دادند.

 

الحوثی بر ادامه عملیات نیروهای مسلح یمن علیه رژیم صهیونیستی تا عمق این رژیم اشغالگر و در دریاها در راستای حمایت از مردم مظلوم لبنان و غزه تاکید کرد.

 

وی خاطر نشان کرد که عملیات نیروهای نیروهای مسلح یمن در هفته جاری، در امتداد عمق و جنوب فلسطین اشغالی در یافا(تل آویو)، عسقلان و ام الرشراش(ایلات) و پایگاه هوایی رژیم صهیونیستی در صحرای نقب و کشتی های آن بود.

 

رهبر انصارالله درباره حزب الله لبنان گف اشغالگران هر روز در جنوب لبنان در برابر حزب الله شکست و تلفات متحمل می شوند، و عملیات مقاومت حزب الله هم تشدید شده و به تل آویو رسیده است.

 

الحوثی درباره موضع حکومتهای عربی در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه گفت که از اینکه کشورهای عربی از یاری فلسطین سر باز زده اند و آن را تنها گذاشته اند، تاسف می خوریم، آنها هیچ تحرک جدی و حتی تحرکی در کمترین سطح مانند قطع روابط و اخراج سفیر رژیم اشغالگر از خود نشان نداده اند.

 

وی تاکید کرد که هدف آمریکا این است که ملت های امت اسلام در سطح رسمی و مردمی در برابر رژیم اسرائیل به عنوان تنها نماینده شریک آمریکایی تسلیم شوند.

 

انتهای پیام/ر.ی/