شناسهٔ خبر: 69735618 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان خبر داد

کشف و جمع‌آوری چندین دستگاه رمز ارز (ماینر) غیرمجاز در خرم‌آباد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان از کشف و جمع‌آوری ۱۲ دستگاه رمز ارز (ماینر) غیرمجاز در شهرستان خرم‌آباد خبر داد.

صاحب‌خبر -

مهران امیری امروز (۲۴ آبان‌ماه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با همکاری نهادهای امنیتی و انتظامی و توسط پرسنل دفتر حراست و امور محرمانه و مدیریت توزیع برق شهرستان خرم‌آباد یک و با حکم دادستان محترم با ورود به محل، تعداد ۸ دستگاه رمز ارز (ماینر) غیرمجاز مدل M۳۰ در منطقه گریت بخش پاپی و همچنین تعداد ۴ دستگاه رمز ارز (ماینر) غیرمجاز مدل S۱۹ از یک منزل مسکونی در شهر خرم‌آباد کشف و جمع‌آوری شد.

وی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های رمز ارز باعث خسارات به شبکه برق و با ایجاد نوسانات و ضعف ولتاژ، در نهایت باعث سوختن تجهیزات و وسایل مشترکان همجوار محل رمز ارز می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان یادآور شد: از کلیه هم استانی‌های تقاضا داریم در صورت مشاهده موارد مشکوک به رمز ارز، سریعاً از طریق شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ به‌صورت پیامک موضوع را اطلاع دهند.

انتهای پیام