بهگزارش میراث آریا، فرید موسوی امروز پنجشنبه ۲۴ آبانماه در جریان بازدید خود از غرفه آذربایجانشرقی در سیوهفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی تهران گفت: صنایعدستی ریشه در فرهنگ و سنت دارد که همواره مورد توجه کشورهای مختلف در طول تاریخ بوده است و این هنر، بخشی از هویت و تبلور ایران به شمار میآید. خوشبختانه، در برنامه هفتم توسعه نیز به صنایعدستی توجه ویژهای شده و تعاریف و مقررات جدیدی برای آن در نظر گرفته شده است.
نماینده مردم مراغه و عجبشیر ادامه داد: استان آذربایجانشرقی یکی از قطبهای اصلی صنایعدستی کشور است و با بیش از ۸۵ رشته فعال، سهم بزرگی در تولید محصولات صنایعدستی دارد. آذربایجانشرقی بهانوان یکی از استانهای حائز اهمیت در حوزه صنایعدستی، با تنوع هنری خود، هنر و هویت ایرانی را در سیوهفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی تهران، به نمایش گذاشته است.
او به وظیفه مجلس در نظارت و هماهنگی توسعه صنایعدستی اشاره کرد و افزود: اخیراً سند توسعه صنایعدستی منتشر شده است که در این مسیر، نظارت و حمایت از اجرای احکام این سند ضروری بوده و مجلس نیز به عنوان قوه نظارتی، از وظیفه خود در راستای اجرای مطلوب آن استفاده خواهد کرد.
موسوی به ویژگی کمنظیر نمایشگاه تهران اشاره کرد و افزود: برای نخستین بار، نمایشگاه ملی صنایعدستی به صورت مستقل و جدا از نمایشگاه گردشگری برگزار شده است. موضوع مهم در این نمایشگاه، حضور هنرمندان و معرفی آثار و تولیدات صنایعدستی ایران است که این فرصت را برای ارتباط با مخاطبان و معرفی ظرفیتهای موجود فراهم میکند.
نماینده مردم مراغه و عجبشیر بیان کرد: باید با همکاری دولت، مسائل مربوط به توسعه صادرات و فروش صنایعدستی را مرتفع کنیم تا این هنر منحصربهفرد ایرانی به دنیا شناسانده شود. صنایعدستی از نظر اقتصادی نیز اهمیت بسیاری دارد، چراکه علاوه بر توسعه جوامع شهری و روستایی، به ایجاد ارزش افزوده و اشتغالزایی کمک میکند؛ ویژگیهایی که کمتر صنعتی به این شکل داراست.
انتهای پیام/