به گزارش میراث آریا، بهزاد احمدی فارسانی با بیان اینکه صنایعدستی علاوه بر ایجاد اشتغال و درآمدزایی موجب ایجاد آرامش، حال خوب و احساس رضایتمندی در افراد می شود گفت: به طوری که در سایر صنایع ماشینی این رضایتمندی کمتر است یا وجود ندارد.
مدیرکل آموزش و ترویج وزارت میراثفرهنگی با اشاره به این که کار با صنایعدستی و استفاده کاربردی از آنها در درمان بسیاری از بیماریها به اثبات رسیده است افزود: صنایع دستی پلی است بین ما و گذشتگانمان که ما را برای ساعاتی به خودمان باز میگرداند و این آرامش موجب تقویت روح و انرژی مثبت میشود.
این مسئول تصریح کرد: زمانی که از زندگی ماشینی و دنیای شلوغ اطرافمان به ستوه می آییم در سایه حضور صنایع دستی و هنرهای سنتی پناه میگیریم جهانی از رنگ و شعر و دلدادگی که ما را با خودمان آشتی میدهد.
او خاطرنشان کرد: به همین منظور امسال سعی کردیم در کنار نمایشگاه ملی صنایعدستی، به رویکردهای آموزشی و مشاورهای و همچنین تولید آثار زنده توجه بیشتری داشته باشیم تا اگر علاقهمندان نیازی به خرید صنایعدستی نداشتند لااقل بتوانند از سایر مزایای این هنر- صنعت بهره لازم را کسب کنند.
احمدی فارسانی در پایان از هنرمندان، صنعتگران، فعالان و علاقهمندان به تاریخ و هنر این سرزمین درخواست کرد تا در روزهای باقی مانده از سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی بازدید کنند و با آثار و زیباییهای نمایشگاه از نزدیک آشنا شوند.
انتهای پیام/