شناسهٔ خبر: 69733888 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

فراخوان حماس برای تظاهرات فلسطینیان در رد نسل‌کشی رژیم صهیونیستی

جنبش حماس فلسطینیان ساکن کرانه باختری و قدس اشغالی را به تظاهرات برای مخالفت با ادامه نسل‌کشی اسرائیل در نوار غزه فراخواند.

صاحب‌خبر - به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب (تنا)، محمود مرداوی از رهبران جنبش حماس در بیانیه‌ای گفت: از فلسطینیان در کرانه باختری رود اردن، قدس اشغالی و سرزمین‌های اشغالی سال 1948 دعوت می‌کنیم با آمدن به میدان‌ها برای حمایت از غزه و مخالفت با نسل‌کشی جمعی با اشغالگران اسرائیلی مقابله کنند.
 
مرداوی افزود: هر فلسطینی و آزاده‌ای باید به هر طریقی به غزه یاری برساند و نباید اعتراضات تا زمان توقف تجاوزات و آوارگی متوقف شود.
 
عضو ارشد حماس تاکید کرد: خطر اشغال، هر فلسطینی را با هدف تحمیل واقعیتی جدید مبتنی بر دروغ و جعل تاریخ و جغرافی تهدید می کند. همه فلسطینیان باید به پا خیزند، متحد شوند و با تجاوزات اشغالگران به مردم، سرزمین و مقدسات ما مقابله کنند.
 
اسرائیل با نادیده گرفتن قطعنامه سازمان ملل مبنی بر لزوم پایان فوری جنگ و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری به منظور جلوگیری از نسل‌کشی و بهبود اوضاع فاجعه‌بار انسانی در غزه به کشتارهای خود ادامه می‌دهد.