شناسهٔ خبر: 69732581 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

جامعه المصطفی از سرمایه های نظام مقدس اسلامی است

قم- رییس جامعه المصطفی العالمیه گفت: المصطفی از سرمایه های نظام مقدس اسلامی است و فراگیران آن پشتوانه فرهنگی بسیار ارزشمندی برای کشور در حوزه‌های مختلف به شمار می‌آیند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علی عباسی بعد از ظهر پنجشنبه در دیدار با فرمانده فراجا در جامعه المصطفی العالمیه اظهار کرد: کارکنان این مرکز با انگیزه و شوق فراوان به خدمت رسانی به طلاب غیرایرانی و خانواده‌های آنان اشتغال دارند و جا دارد از خدمات ایشان صمیمانه سپاسگزاری نماییم.

رییس جامعه المصطفی العالمیه در ادامه به معرفی این مرکز پرداخت و بیان کرد: المصطفی تلفیقی از دو سازمان مرکز جهانی علوم اسلامی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خارج از کشور است که در سال ۱۳۸۶ به تدبیر مقام معظم رهبری مد ظله العالی شکل گرفت.

وی اضافه کرد: جامعه المصطفی العالمیه علاوه بر واحدهای آموزشی داخل کشور، ۳۵ منطقه در سراسر جهان را تحت پوشش خدمات علمی و آموزشی خود دارد.

آیت الله عباسی با اشاره به تحصیل پیروان مذاهب مختلف اسلامی در مراکز آموزشی المصطفی، یادآور شد: تنوع ملیتی جامعه المصطفی نسبت به مراکز علمی داخل کشور بی نظیر است و در حدود ۱۳۵ ملیت مختلف در حوزه علوم اسلامی، علوم انسانی و رشته‌های زبان، ادبیات و فرهنگ شناسی تحصیل می‌نمایند.

عضو مجلس خبرگان رهبری جامعه المصطفی را از سرمایه‌های نظام مقدس اسلامی دانست و تصریح کرد: همه فراگیران جامعه المصطفی دلداده انقلاب اسلامی، امام راحل قدس سره و مقام معظم رهبری مدظله العالی هستند و پشتوانه فرهنگی بسیار ارزشمندی برای کشور در حوزه‌های مختلف به شمار می‌آیند.