شناسهٔ خبر: 69730896 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: افکارنیوز | لینک خبر

ایران جز کشورهای پیر است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان این که حدود ۱۸ درصد زوجین کشور نابارور هستند، گفت: با تدوام روند فعلی جمعیت در کشور، ایران در سال ۲۰۴۰ یکی از پیرترین کشورهای منطقه می‌شود.

صاحب‌خبر -

نادر توکلی امروز در مراسم هزارمین معجزه باروری در بیمارستان اکبرآبادی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز جشنی به مناسبت تولد هزارمین کودک حاصل از درمان ناباروری در بیمارستان اکبرآبادی برگزار شده که این مرکز، یکی از فعا‌ل‌ترین مراکز تولد در کشور و بیمارستان‌ مادروکودک در جنوب تهران است.

وی افزود: یکی از اولویت‌های دولت چهاردهم عدالت در سلامت و دسترسی تمام اقشار مردم به درمان‌های تخصصی و فوق تخصصی است و در همین راستا در تلاش برای توسعه خدمات درمان ناباروری در کشور هستیم، مرکز ناباروری بیمارستان اکبرآبادی از 10 سال پیش افتتاح شده و به دلیل حضور کادر درمان متخصص در این مرکز، شاهد پیشرفت‌های این مرکز در درمان ناباروری بوده‌ایم.

ناباروری 18 درصد زوجین ایرانی

وی ادامه داد: حدود 18 درصد زوجین کشور ناباروری دارند که البته درصد زیادی از آن‌ها با مداخلات ساده و درمان‌های اولیه موفق به درمان آن می‌شوند و درصدی از زوجین نیاز به درمان‌های پیچیده ناباروری پیدا می‌کنند که این خدمات در مراکز درمان ناباروری سطح 3 انجام می‌شود. مراکز درمان ناباروری سطح 2 درمان ناباروری نیز در بیمارستان‌ها وجود دارد که به ارائه درمان‌های اولیه می‌پردازند. جشن امروز نقطه آغازی برای تقویت ارائه خدمات درمان ناباروری در مراکز درمانی تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی ایران است.

ایران یکی از پیرترین کشورهای منطقه می‌شود

وی با اشاره به بحران پیش روی جمعیت کشور در سال‌های آینده تصریح کرد: براساس پیش‌بینی‌ها در سال 2040، ایران یکی از پیرترین کشورهای منطقه خواهد شد. در این زمینه از سویی درمان ناباروری و از سوی دیگر تلاش برای پیشگیری از حوادث و بقای جمعیت جوان اهمیت زیادی دارد، اکنون آمارها نشان می‌دهد که عمده مرگ‌های ناشی از تصادفات در سنین 5 تا 40 سال رخ می‌دهد بنابراین پیشگیری از بروز این حوادث در جوان نگه داشتن جمعیت بسیار موثر خواهد بود‌.

پوشش 90 درصد هزینه‌های درمان ناباروری 

 توکلی با بیان اینکه درمان ناباروری یک درمان هزینه‌بر است و نیاز به تیم تخصصی پزشکی دارد، بیان کرد: در بخش دولتی، 90 درصد هزینه‌های درمان و داروهای ناباروری توسط بیمه‌ها پرداخت می‌شود و سازمان‌های خیریه و مددکاری نیز افرادی که برای درمان ناباروری به این مراکز مراجعه می‌کنند را وسع‌سنجی می‌کنند و در صورت عدم تمکن مالی، 10 مابقی نیز توسط خیرین پرداخت می‌شود.

برچسب‌ها: