شناسهٔ خبر: 69730308 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

نظریه صهیون ترویج اسلام تکفیری و نابودی دین الهی است

قم-مشاور شهردار تهران گفت:نظریه‌ صهیون ترویج اسلام تکفیری و مقابله با دین الهی است و دشمنان با حمایت از اسلام‌ کاذب و جریانات تکفیری سعی دارند تا به بدنه اسلام ناب خدشه وارد کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، احمد احمدی صدر پیش از ظهر پنجشنبه در سومین نشست کشوری جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی که در حرم بانوی کرامت برگزار شد، اظهار کرد: ایستادگی امت‌های اسلامی در مقابل وقیع ترین جنایات و جانیان عالم که رژیم صهیونیستی امروز صدر آنان است، ریشه در آموزه‌های دینی دارد.

مشاور شهردار تهران بیان کرد: مبارزه و تقابل با رژیم صهیونیستی و جرثومه‌های فساد و چه بسا ایستادگی در مقابل دشمنان اسلامی و نقش کنندگان حقوق بشر برپایه وعده الهی و تبعیت از ولایت تشکیل شده است.

وی ابراز کرد: نظریه صهیون ترویج اسلام تکفیری و مقابله با دین الهی است و رژیم جعلی صهیونیستی با حمایت از اسلام کاذب و جریانات تکفیری سعی دارد تا به بدنه اسلام ناب خدشه وارد کند.

احمدی صدر تصریح کرد: ولایت فقیه و شهادت طلبی دو بال اصلی جبهه مقاومت اسلامی است و امروز ضربات رژیم صهیونی و موالی‌اش به پیکره محور مقاومت بی اثر بوده است.

مشاور شهردار تهران گفت: امروز جبهه مقاومت و حزب الله لبنان به اوج قدرت خود رسیده و حملات موشکی آنها به استراتژیک ترین نقاط دشمن نشاندهنده از عظمت و قدرت غیر قابل انکار آنان است.

وی ادامه داد: پایبندی به ارزش‌های دینی و انقلاب اسلامی و اتکا به خداوند راه عبور از موانع و فائق به عمل آمدن در مقابل توطئه‌های دشمنان است و اگر به این عناصر متکی باشیم، طبق وعده الهی پیروز خواهیم بود.

احمدی صدر گفت: شهدای مقاومت نقش موثری را در پیشبرد این محور داشتند و این را یقین بدانیم که با شهادت فرماندهان و نیروهای مقاومت این مسیر متوقف نخواهد شد و با انگیزه مضاعفی به کار خود ادامه خواهد داد.

مشاور شهردار تهران یادآور شد: در راه دفاع از مظلوم و حمایت از اسلام ناب محمدی و کیان اسلامی نباید هیچ هراسی داشته باشیم چراکه وعده خداوند حق است.

وی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران تا نابودی جرثومه فساد صهیونی و ظلم و استقرار عدالت در جهان و آزادی قدس شریف در کنار مردمان مقاومت خواهد ماند و از هر تلاشی در این راستا دریغ نخواهد کرد.