شناسهٔ خبر: 69728884 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

رئیس کل دادگستری مازندران اعلام کرد؛

استرداد کالاهایی با ارزش ۳۲۰ میلیاردی در مازندران

ساری- رئیس کل دادگستری مازندران به اقدامات عدلیه برای ممانعت از فاسد شدن کالاها در انبارهای اموال تملیکی اشاره کرد و گفت: کالاهایی با ارزش ۳۲۰ میلیارد ریال در استان مازندران استرداد شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس پوریانی با اشاره به روند تعیین تکلیف اموال موجود در سازمان اموال تملیکی استان در شش ماهه نخست امسال گفت: کالاهایی با ارزش ۳۲۰ میلیارد ریال استرداد، ۲۰۰ میلیارد ریال انهدام، ۶۵۵ میلیارد کالای متروکه اعاده، ۴۷ میلیارد ریال فروش منقول و ۱۶۴ میلیارد فروش غیرمنقول انجام شده است.

رئیس کل دادگستری استان مازندران، گفت: در جهت تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهای سازمان اموال تملیکی و جمع آوری و فروش اموال در استان اقدامات خوبی صورت گرفته همچنین، عملیات قفسه بندی و مسقف کردن دو انبار در شهرستان‌های جویبار و تنکابن انجام شد.

وی تصریح کرد: در شرق استان و شهرستان جویبار با تکمیل بخش دوم قفسه بندی، نسبت به چینش کالاها در قفسه‌ها و در غرب استان در شهرستان تنکابن پس از چینش و احصای کالاها در قفسه‌ها نسبت به مسقف کردن محوطه انبار جهت دپو و حفاظت از خودروهای توقیفی وقاچاق اقدام شده است.

آرای قطعی از مراجع قضائی درباره فروش، انهدام یا استرداد در حال پیگیری و انجام است.

رئیس کل دادگستری استان مازندران گفت: در جهت تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهای سازمان اموال تملیکی و جمع آوری و فروش اموال در استان مازندران، آرای قطعی از مراجع قضائی درباره فروش، انهدام یا استرداد صادر شده است که در حال پیگیری و انجام است.

پوریانی تاکید کرد: حضور و استقرار یک نیرو از سازمان اموال تملیکی در مجموعه تعزیرات و پیگیری دقیق پرونده‌ها، می‌تواند در ارتقای کیفیت رسیدگی به پرونده‌ها بسیار مؤثر باشد.

کالاهای فاسد شده، هزینه هنگفتی را نیز به دولت تحمیل خواهد کرد

رئیس کل دادگستری مازندران تصریح کرد: کالاهای فاسد شده، ضمن غیر قابل استفاده بودن، هزینه هنگفتی را نیز به دولت تحمیل خواهد کرد که باید در این راستا از فساد کالاها در انبارهای سازمان اموال تملیکی به شکل جدی پیشگیری شود.

وی ادامه داد: کالاهایی که در قالب کالای قاچاق کشف می‌شود باید طبق قانونِ مبارزه با قاچاق کالا و ارز، حداکثر ظرف مدت یک ماه تعیین تکلیف و پرونده مرتبط با آن در تعزیرات یا دادگستری منجر به صدور رأی شود و در صورت متروکه شدن، طبق قانون، کالا باید از سوی گمرک به سازمان اموال تملیکی تحویل شده تا با اذن حاکم شرع در معرض مزایده قرار گیرد.

اعاده ۶۵۵ میلیارد کالای متروکه

پوریانی درباره تعیین تکلیف اموال موجود در سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: کالاهایی با ارزش ۳۲۰ میلیارد ریال استرداد، ۲۰۰ میلیارد ریال انهدام، ۶۵۵ میلیارد کالای متروکه اعاده، ۴۷ میلیارد ریال فروش منقول و ۱۶۴ میلیارد فروش غیر منقول انجام شده است.

وی در پایان گفت: سازمان اموال تملیکی نیز باید به محض صدور رأی و قطعی شدن آن در تعزیرات یا دادگستری، نسبت به فروش کالاها اقدام و از فاسد شدن کالا جلوگیری کند.

نماینده بابلسر و فریدونکنار: تخلیه به موقع انبارهای اموال تملیکی از تخریب اموال بیت‌المال جلوگیری می‌کند.

علی اصغر باقرزاده، نماینده بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی درباره تخلیه انبارهای تملیکی در استان مازندران گفت: اقدام تخلیه انبارهای اموال تملیکی و گمرکات با دستور رئیس دستگاه قضا امری بسیار واجب و نیز بسیار میمون و مبارک برای مردم و اقتصاد کشور است.