شناسهٔ خبر: 69726687 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: بولتن‌نیوز | لینک خبر

اضافه شدن افراد جدید مستمری‌بگیر بدون هماهنگی با سازمان برنامه و بودجه

تامین منابع پرداخت مستمری به ١٣ هزار مستمری‌بگیر بدون هماهنگی با سازمان برنامه و بودجه، تعدادی به لیست اضافه شدند. 

صاحب‌خبر -

به گزارش بولتن نیوز به نقل از ایسنا، حمید پورمحمدی (رئیس سازمان برنامه و بودجه):تامین منابع پرداخت مستمری به ١٣ هزار مستمری‌بگیر بدون هماهنگی با سازمان برنامه و بودجه، تعدادی به لیست اضافه شدند. 

ما برای این تعداد در قانون بودجه‌ای در نظر گرفته بودیم، اما وقتی افراد بیشتری اضافه شدند و بودجه‌ای برای آن‌ها وجود نداشت، با مشکل مواجه شدیم. 

سپس تصمیم به حذف برخی از افراد گرفتند و به سراغ کسانی رفتند که سابقه بیشتری داشتند. مقداری از بودجه از محل جابجایی‌هایی که سازمان برنامه اجازه آن را دارد، تأمین شد. 

همچنین با توجه به اینکه تعدادی به‌طور طبیعی فوت می‌کنند و برخی جدید اضافه می‌شوند، همه این موارد را در نظر گرفتیم، نیازها را تأمین و ارائه کردیم.

برچسب‌ها: