به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ عبدالرحمن مرادزاده افزود: هر سال از اواخر شهریور تا نیمه آبان شماری از افراد سودجو اقدام به زنده گیری غیرمجاز پرندگان شکاری به ویژه از خانواده شاهینیان، چون بالابان، بحری و شاهین میکنند که اداره کل حفاظت محیط زیست استان با این پدیده مقابله میکند.
وی اظهار داشت: در استان بوشهر ده گروه عملیاتی به صورت شبانه روزی در عرصههای طبیعی استان و مناطق حفاظت شده گشت زنی میکنند تا با شکارچیان غیرمجازی که اقدام به زنده گیری پرندگان میکنند برخورد کنند که تا ۱۶ آبان ۲۰۰ کوخه توسط یگان حفاظت محیط زیست استان ویران شده است.
مراد زاده افزود: از این کوخهها ۵۵۰ رشته تور وطناب کشف و ضبط، ۲۰ بهله پرنده شکاری دلیجه و ۷۰ قطعه قمری کشف شده است.
وی اضافه کرد: باتوجه به وجود مرز طولانی استان بوشهر با خلیج فارس قاچاقچیان پرندگان شکاری را به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس قاچاق میکنند که امسال با همکاری ماموران انتظامی ۲ بهله پرنده شکاری کشف و ضبط شده است.
مرادزاده از بازنگری جریمه زنده گیری پرندگان درسالجاری هم خبرداد و گفت: جریمه پرندگان شکاری از خانواده شاهینیان، چون بالابان، بحری و شاهین ۷۸۹ میلیون تومان، جریمه زنده گیری پرنده دلیجه ۶۰ میلیون تومان، و جریمه زنده گیری پرندگانی نظیر قمری که به عنوان طعمه در کوخه استفاده میشود ۲۰۰ هزار تومان تعیین شده است.
خراب کردن ۲۰۰ کوخه به همت محیط بانان
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهرگفت: تا ۱۶ آبان امسال ۲۰۰ کوخه یا محل زنده گیری پرندگان به همت محیط بانان خراب شده است.
صاحبخبر -
∎