شناسهٔ خبر: 69724046 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

در گفت وگوی تقریب با معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی کردستان؛

نقش حضرت زهرا(س) جان بخشیدن دوباره به اسلام بود

حجت الاسلام جلیل مختاری عنوان کرد: حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم، درکلام گهربارش حضرت زهرا (س) را أُمُ‏ أَبِیهَا(مادر پدر) خطاب فرموده است که عجیب‌ترین، زیباترین و پرمحتواترین تعبیر در مورد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها است؛ زیرا حضرت فاطمه(س) در حفظ و بقای دین نقشی اساسی دارند؛ یعنی نقش فاطمه(س) زنده کردن اسلام و دوباره جان بخشیدن به اسلام است.

صاحب‌خبر -
حجت الاسلام جلیل مختاری نیا معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب (تنا)، ضمن تسلیت ایام حزن و اندوه فاطمیه اظهار داشت: برای شناخت حضرت زهرا سلام الله علیها لازم است که از کلام خدای عزوجل و کلام پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم و مولای متقیان حضرت علی علیه السلام استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: زندگی حضرت زهرا (س) برای تمام زنان عالم و تمام کسانی که می‌خواهند فاطمی زیست کنند و فاطمی عمل کنند و دختر، همسر و مادری فاطمی باشند، شاخص و الگو است.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان عنوان کرد: در خصوص حضرت زهرا سلام الله علیها همین بس که خداوند متعال آیه‌های متعددی را در شأن و منزلت آن بزرگ بانوی جهان اسلام نازل فرموده که از همه روشن‌تر بر اساس اتفاق نظر مشترک مذاهب اسلامی سوره کوثر نمونه بارز آن است.

حجت الاسلام مختاری نیا بیان داشت:  حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم، درکلام گهربارش حضرت زهرا (س)را أُمُ‏ أَبِیهَا(مادر پدر) خطاب فرموده است که عجیب‌ترین وزیباترین و پرمحتواترین تعبیر در مورد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها می باشد؛ زیرا حضرت فاطمه(س) در حفظ و بقای دین نقشی اساسی  دارند؛ یعنی نقش فاطمه(س) زاییدن اسلام، زنده کردن اسلام و جان بخشیدن دوباره به اسلام است.

وی در ادامه افزود: کلام مولا علی علیه السلام که می‌فرمایند تا فاطمه (س) زنده بود کاری نکردم که او را به خشم آورد و بر هیچ کار او را مجبور ننمودم و او نیز هیچگاه مرا به خشم نیاورد و در هیچ کاری نافرمانی مرا نکرد و به راستی هر وقت به او نظر می‌کردم تمام غم و اندوه‌هایم برطرف می‌شد.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان در پایان به برخی از فعالیت های فرهنگی این اداره در ایام فاطمیه اشار کرد و  ابراز داشت: برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی و مجالس بر مبنای سبک زندگی فاطمی و مادران مقاوم،  پرده خوانی  زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها با محوریت نقش مادری و بیان مقاومت وایثارگری و فداکاری مادران غزه و لبنان همچنین اعزام ۲۰۰ نفر  ماهانه مبلغ و مبلغه به سراسر استان و ... از عمده فعالیت‌های اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان در این ایام فاطمیه است.

انتهای پیام/