هزاران فرانسوی حامی فلسطین در نزدیکی ایستگاه قطار سن لازار پاریس و همچنین در نزدیکی استادیوم استاد دو فرانس در حومه پایتخت فرانسه که قرار است فردا بازی تیمهای فوتبال فرانسه و رژیم صهیونیستی در آنجا برگزار شود، تجمع کرده و دست به اعتراض زدند.
به دنبال برگزاری این تظاهرات، نیروهای پلیس فرانسه با استفاده از گاز اشکآور برای متفرق کردن معترضان با آنها درگیر شدند.
به نوشته الجزیره، گروههای طرفدار فلسطین استدلال میکنند که رژیم صهیونیستی به دلیل جنایات و حملات وحشیانه خود علیه مردم فلسطین و لبنان باید تحریم شده و از کلیه رویدادهای ورزشی محروم شود.
آنها این پرسش را مطرح میکنند که چرا روسیه به دلیل حمله به اوکراین از شرکت در تمامی رویدادهای ورزشی منع شده اما رژیم صهیونیستی که به دلیل حملات وحشیانه خود به مردم فلسطین و لبنان از سوی بسیاری از کشورها و نهادهای بینالمللی محکوم شده است، همچنان حق شرکت در رویدادهای ورزشی را دارد؟
لوران نونیز رئیس پلیس پاریس پیش تر با اشاره به اینکه مسابقه بین تیمهای فرانسه و رژیم صهیونیستی که قرار است روز پنجشنبه در چارچوب لیگ ملتهای یوفا در ورزشگاه استاد دو فرانس در حومه پایتخت فرانسه برگزار شود به دلیل احتمال بروز خشونت، یک رویداد پرخطر محسوب میشود، اعلام کرده بود: محل تمرین تیم فوتبال (رژیم) اسرائیل در پاریس محرمانه اعلام شده است تا از هرگونه تهدید احتمالی جلوگیری شود.
رئیس پلیس پاریس با بیان اینکه محرمانه اعلام شدن محل تمرین تیم فوتبال رژیم صهیونیستی بخشی از یک استراتژی امنیتی گستردهتر برای محافظت از این تیم و هواداران آن است، اظهار کرده بود: این تصمیم به دنبال تشدید نگرانیهای امنیتی پس از حوادث خشونتآمیز اخیر در آمستردام که در پایان بازی تیمهای فوتبال باشگاهی مکابی تل آویو و آژاکس آمستردام به وقوع پیوست اتخاذ شده است.
نونیز با اشاره به اینکه تیم رژیم صهیونیستی در یک هتل که به اندازه کافی به محل تمرین این تیم و ورزشگاه استاد دو فرانس نزدیک است اقامت دارند و قرار نیست زیاد جابهجا شوند، گفته بود: برای جابهجایی تیم (رژیم) اسرائیل از اسکورت شدید نیروهای پلیس استفاده میشود چرا که این یک بازی پرخطر و یک سناریوی غیرعادی برای نیروهای امنیتی است که در داخل ورزشگاه فعالیت میکنند.
وی همچنین با تائید این موضوع که مقامهای امنیتی فرانسه در حال آماده شدن برای همه سناریوهای ممکن از جمله نیاز به مداخله در داخل ورزشگاه هستند، افزوده بود: جست وجوهای گستردهای برای اطمینان از ایمنی برگزاری این رویداد ورزشی انجام خواهد شد.
رئیس پلیس پاریس پایتخت فرانسه پیشتر از ممنوعیت حمل و استفاده از پرچم فلسطین از سوی تماشاگران در ورزشگاه استاد دو فرانس در دیدار آتی تیم ملی فوتبال فرانسه و تیم فوتبال رژیم صهیونیستی در چارچوب لیگ ملتهای یوفا خبر داده بود.
نونیز گفته بود که بیش از چهار هزار نیروی امنیتی در مناطق مختلف این شهر مستقر خواهند شد که این شامل استفاده از ۲ هزار و ۵۰۰ نیروی پلیس برای ایمن سازی محیط ورزشگاه استاد دو فرانس برای اطمینان از عدم وقوع دوباره مشکل امنیتی مشابه آمستردام است.
تماشاگران صهیونیست پس از بازی تیمهای «مکابی» تلآویو و «آژاکس» آمستردام، پرچم فلسطین را پاره کردند و شعارهایی ضد فلسطین سر دادند که با واکنش شهروندان هلندی از جمله جوانان مسلمان روبهرو شد.
اقدامات خشونتبار هواداران تیم «مکابی» تلآویو در هلند، وارونه جلوه دادن عامدانه کنش و واکنش در حوادث آمستردام از سوی رسانههای غربی، قربانی جلوه دادن رژیم صهیونیستی و چنگ زدن به ریسمان «یهودستیزی» تلاش برای توجیه حمایت از صهیونیستها از سوی مقامهای اروپایی را به وضوح نشان میدهد.
تردیدی نیست که رویکرد دوگانه و ریاکارانه غرب در برابر جنایتهای رژیم صهیونیستی در خاورمیانه سبب شده تا آنها در قلب کشورهای خود پیامدهای اقدامات خشونتبار و نفرتپراکنیهای صهیونیستها را شاهد باشند.
نسل کشی اسرائیل با کشتار عامدانه مردم فلسطین، عواقب بسیار جدی برای این رژیم و حامیان غربی آن در آینده خواهد داشت و حوادث آمستردام و واکنش مقامهای اروپایی بار دیگر احساس مصونیت از مجازات را برای رژیم صهیونیستی زنده کرد.
ویرانی کامل غزه، بمباران بیمارستانها، مراکز درمانی و مدارس آژانس آنروا؛ کشتار آگاهانه خبرنگاران و کارکنان درمانی؛ مسدود کردن تمامی مسیرهای ورود مواد غذایی، آب، دارو یا سوخت به نوار غزه؛ همه و همه به معنای یک نسلکشی واقعی و حمله به تمام قوانین بینالمللی اعم از جنگی و بشردوستانه است. شکاف میان گفتمان و سیاستهای اتحادیه اروپا در برابر توحش صهیونیستی نشان میدهد که هزینه این همدستی و حمایت بی قید و شرط از جنایتهای اسرائیل، برای خود اروپا گران تمام شود.