شناسهٔ خبر: 69722635 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شرق | لینک خبر

متناسب‌سازی حقی گرفتنی است

متناسب‌سازی حقی است که با تلاش کانون‌های بازنشستگان و اتحادیه پیشکسوتان و سایر تشکل‌ها با تلاش فراوان به دست آمده است.

صاحب‌خبر -

متناسب‌سازی حقی است که با تلاش کانون‌های بازنشستگان و اتحادیه پیشکسوتان و سایر تشکل‌ها با تلاش فراوان به دست آمده است.

به گزارش ایلنا، نصرالله دریابیگی، نایب‌رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی، از همراهی دولت و مجلس و تمامی ارکان نظام برای اجراشدن طرح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی قدردانی کرد.

نصرالله دریابیگی، با اشاره به وضعیت معیشتی و اقتصادی بیش از چهار میلیون بازنشسته تأمین اجتماعی اظهار کرد: طرح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی حقی قانونی است که با همراهی دولت و مجلس و پیگیری کانون عالی بازنشستگان و تشکلاتی همچون اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری و... به دست آمده و قطعا نتایج مطلوبی در پی‌ خواهد داشت.

او تصریح کرد: برای به ثمر نشستن این اقدام بزرگ و ملی زحمات و تلاش‌های فراوانی انجام پذیرفته و عزیزان بسیاری در گمنامی برای احقاق این حقوق ملی کوشیدند که از آن جمله می‌توان به پیگیری‌های مستمر رئیس کمیسیون اجتماعی و زحمات فراوان مدیرعامل محترم سازمان تأمین اجتماعی برای اجراشدن این طرح اشاره کرد.

نایب‌رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی کشور در ادامه صحبت‌های خود با تأکید بر اجرای قوانین و مقررات مربوط به تعیین مزد و بازنشستگان تأمین اجتماعی، گفت: با وجود تمامی تمهیدات و تدابیر اتخاذشده برای بهبود وضعیت معاش جامعه کارگری و بازنشستگان، حقوق دریافتی این عزیزان کفاف ۱۰ روز هزینه‌های ماهانه را می‌دهد و باید اذعان کرد که فقر و تنگدستی سربازان جبهه‌های تولید و پیشکسوتان تولید در شأن نظام و کشور نیست.

مجلس و دولت فکری به حال کارگران ساختمانی کنند

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی شهر گرگان گفت: مجلس و دولت فکری به حال کارگران ساختمانی کنند، چراکه مشکلات به روال سابق باقی مانده‌ است.

جواد کمیزی اظهار کرد: آقای پزشکیان بودجه سال آینده را به مجلس شورای اسلامی تحویل داد و مجلس در حال بررسی این بودجه است. ایشان قول‌هایی برای معیشت کارگران داده بودند که امیدواریم به آنها عمل کنند.

او ادامه داد: ما از رئیس‌جمهور درخواست داریم که در بودجه سال آینده به بیمه تأمین اجتماعی کارگران ساختمانی توجه ویژه شود. ارتباط مستقیم و معناداری بین بیمه کارگران و معیشت آنها وجود دارد و همه می‌دانیم که سهمیه بیمه تعلق‌گرفته به کارگران ساختمانی کافی نیست و باید افزایش پیدا کند.

کمیزی افزود: با تلاش انجمن‌های صنفی و اداره کار و تأمین اجتماعی در برگزاری کلاس‌های آموزشی ایمنی و بهداشت محیط کار هنوز هم حدود ۵۰ درصد از فوتی‌های ناشی از حوادث کار به بخش ساختمان برمی‌گردد و دولت و مجلس باید برای عواقب این کار تدابیری بیندیشند. متأسفانه در ماه‌های اخیر ساخت‌وساز در وضعیت مناسبی قرار ندارد و این رکود مشکلات جدی برای کارگران ساختمانی ایجاد کرده است.

او گفت: هشت ماه پس از تصویب اصلاحیه ماده ۵ قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی می‌گذرد که تاکنون هیچ اصلاحاتی صورت نگرفته است. تأمین اجتماعی می‌تواند تا ۳۰ درصد عوارض ساختمان را صرف بیمه کارگران کند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی شهر گرگان افزود: کارگران ساختمانی به علت نوع کار هر روز در معرض حوادث هستند و شغل‌شان سخت و زیان‌آور است. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در انتخابات وعده‌های رفع مشکلات معیشتی جامعه کارگری را دادند و حالا وقت عمل به وعده‌های خود است.

 

برچسب‌ها: