جلال آفاقی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: گزارشهای متعددی از تخلف برخی باشگاهها در توزیع و فروش دارو و مکملهای ورزشی و غذایی و عوارض متعدد ناشی از این داروها به دادستانی رسیده است.
دادستان مرکز استان اردبیل افزود: بررسیهای صورت گرفته حاکی از فاسد یا تقلبی و جعلی بودن بخش قابل توجهی از مکملهاست که به صورت قاچاق وارد کشور شده و به صورت غیرمجاز در باشگاهها به فروش میرسد.
آفاقی با اشاره به ضوابط و مقررات و ممنوع بودن تجویز، توزیع و فروش هرگونه دارو و مکملهای ورزشی و غذایی در باشگاههای ورزشی بیان کرد: افزایش نظارت ادارات ورزش و جوانان و هیئتهای پزشکی ورزشی سراسر استان جهت صیانت از سلامت افراد به ویژه قشر جوانان و نوجوانان به عنوان سرمایههای ارزشمند کشور، حائز اهمیت بالاست.
وی افزود: به لحاظ ضرورت و حساسیت موضوع، ماموریت پیگیری نحوه عملکرد مراجع ذیربط در نظارت بر عملکرد باشگاههای بدنسازی و پرورش اندام از حیث تخلف در تجویز و فروش دارو و مکمل و جرایم احتمالی مرتبط، به معاونت پیشگیری دادسرا محول شده است.
وی ادامه داد: با ورود دادستانی به موضوع تخلف فروش دارو و مکمل توسط باشگاههای استان، به زودی گشتهای تلفیقی، بازرسیهای میدانی خود را آغاز خواهند کرد.
دادستان مرکز استان تاکید کرد: با هرگونه تخلف در این زمینه که امنیت جانی و سلامت افراد را نشانه میگیرد، به شدت برخورد خواهد شد.
انتهای پیام/
∎