به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیتالله سید محمد سعیدی در جمع مدیرکل و معاونین اوقاف استان اظهار کرد: ائمه اطهار (علیه السلام) تجسم عینی قرآن و عالم به کلام وحی بودند.
وی افزود: رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) تلاش زیادی کردند تا قرآن و عترت در کنار هم مورد توجه مسلمانان قرار بگیرد.
امام جمعه قم خاطرنشان کرد: در روایات تصریح شده که قرآن نطق میکند و ناطق آن اهل بیت (علیهم السلام) هستند.
وی ادامه داد: در طول تاریخ برخی منافقین و فرقههای انحرافی منافع خود را در تفرقه بین قرآن و عترت دیدند و در این زمینه اقدامات زیادی انجام دادند.
امام جمعه قم با بیان اینکه همه کارها باید برای خدا انجام شود گفت: ائمه اطهار (علیه السلام) در همه حالات به این مسئله توجه داشتند و حتی در مصائب و سختیها نیز اینگونه بودند؛ ما نیز باید تلاش کنیم و به آنها تاسی نماییم.
تولیت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلاماللهعلیها عنوان کرد: پرداختن به ظاهر قرآن یعنی صوت و لحن و حفظ امور خوبی هستند اما مهمتر از آنها توجه به معارف این کتاب الهی است ضمن اینکه باید بعد از آموختن معارف به آنها عمل کرد.
آیتالله سعیدی افزود: به کار بستن معارف الهی در زندگی مهمترین کاریست که اهل ایمان نسبت به این کتاب الهی باید انجام دهند.
تولیت آستان مقدس فاطمه معصومه (سلام الله علیها) خاطرنشان کرد: اهل بیت علیهم السلام بر این مسئله تاکید فراوانی داشتند و مسلمانان را تشویق میکردند تا معارف قرآن را بیاموزند و آنها را در زندگی به کار ببندند.
وی تصریح کرد: پرداختن صرف به قرائت و حفظ قرآن کاری از پیش نمیبرد چه اینکه بسیاری از کسانی که در جنگهای صدر اسلام و در مقابل حضرت علی (علیه السلام) ایستادند و کشته شدند جزو حافظان و قاریان قرآن بودند.
آیت الله سعیدی گفت: امروز وظیفه همه ما و مسئولیت مهممان این است که در زمینه معارف الهی بکوشیم و برای توسعه آنها در سطح جامعه برنامهریزی داشته باشیم.
امام جمعه قم ادامه داد: امروز در نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش در این زمینه مشهود است که از جمله آنها برگزاری مسابقات معارفی قرآن کریم، نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه به صورت جدا از مسابقات صوت و لحن است.
وی تاکید کرد: کار در زمینه توسعه معارف قرآن، نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه اقدام بسیار شایستهای است که اوقاف قم متصدی این امر شده و امیدواریم در ادامه مسیر نیز با موفقیت همراه باشد.
انتهای پیام/
∎