محمد سپهر با اعلام این مطلب اظهار داشت: در این طرح اقداماتی همچون انتخاب مشاور و پیمانکار EPC طرح، خرید زمین پروژه و تسطیح و رگلاژ آن، تأمین انشعابات آب برق و گاز، انجام مطالعات اولیه، خدمات مهندسی و انجام آزمایشات و نقشه برداری های لازم انجام شده است.
وی افزود: حصارکشی زمین به طول ۱۲۰۰ متر، طراحی ساختمان های صنعتی و غیر صنعتی، تجهیز کامل کارگاه، ۲۰ هزار متر مکعب خاکبرداری و اجرای بخش هایی از ساختمان های صنعتی و غیر صنعتی طرح، بخش دیگری از عملیات صورت گرفته در طرح مذکور است.
مدیرعامل شرکت تولید مواد معدنی کانیار ساعی درباره تأمین تجهیزات مورد نیاز طرح تولید نوار نقاله گفت: قرارداد خرید فناوری با شرکت خارجی صاحب تکنولوژی و طراحی مهندسی تجهیزات، سفارش گذاری خرید ماشین آلات طرح در حال انجام است.
وی ادامه داد: زمین در نظر گرفته برای اجرای این طرح با ظرفیت تولید ۲۰۰ کیلومتر نوار نقاله استیل کورد و منجید دار، دارای مساحت ۶۴ هزار متر مربع است و حدود ۱۲ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری برای آن پیش بینی شده است.
سپهر با اشاره به اینکه طرح صنعتی و تولیدی نوار نقاله استیل کورد و منجید دار الشتر، ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد، اذعان داشت: این طرح در راستای منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه افزایش ظرفیت های تولیدی و اشتغال زایی جوانان کشور، کمک به توسعه متوازن مناطق مختلف کشور به ویژه کمتر برخودار و نیز بومی کردن فناوری تولید نوار نقاله استیل کورد اجرایی شده است.
وی افزود: طرح یاد شده در کشور برای نخستین بار عملیاتی شده و صرفه جویی ارزی حدود ۷۰ میلیون دلار در سال ایجاد می کند.
مدیرعامل شرکت تولید مواد معدنی کانیار ساعی ضمن قدردانی از همکاری شرکت های توسعه معادن و فلزات و فولاد مبارکه اصفهان، تصریح کرد: با حمایت و تامین مالی به موقع شرکت های سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات، توکا فولاد، فولاد سنگان و تجلی، این طرح طبق زمان بندی پیش بینی شده به بهره برداری می رسد.