شناسهٔ خبر: 69710619 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شهر | لینک خبر

بهره‌مندی از ظرفیت های رادیو تهران برای ارتباط مؤثر با شهروندان

شهردار منطقه۱۲ در نشست مشترک با مدیر و پرسنل رادیو تهران ضمن گفت‌وگو در خصوص ظرفیت‌ها و مشکلات آن، بر لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های رادیو در رابطه با ارتباط مؤثر با شهروندان تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهر به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه۱۲، وحیدرضا انارکی محمدی در نشست صمیمی که به همراه جمعی از معاونان و مدیران منطقه با محسن سوهانی مدیرکل هنرهای نمایشی و رادیو نمایش و میرطاهر مظلومی بازیگر و صدا پیشه رادیو برگزار شد، گفت: موضوع اعتماد شهروندان از بزرگترین سرمایه های مدیریت شهری است که می بایست از ابزارها و ظرفیت های توانمندی مانند رادیو تهران با حدود یک قرن سابقه برای اطلاع رسانی و فرهنگ سازی موضوعات مدیریت شهری بهره مند شد.

وی با اشاره به اینکه رادیو تهران در موقعیت حساس و فرهنگی میدان ارگ با بیش از ۹۰ سال قدمت برای ما به عنوان میراث گذاشته شده است، گفت: با توجه به ظرفیت هنری، اجتماعی و فرهنگی این رادیو مدیریت شهری منطقه ۱۲ آماده ایجاد تفاهم‌نامه‌ای در راستای اجرای برنامه مشابه صبح جمعه و بازگرداندن شهروندان به رادیو با اجرای برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی، انتقادی با موضوعات مهم شهروندان است.

محسن سوهانی مدیر کل هنرهای نمایشی و رادیو نمایش نیز ضمن تقدیر از نگاه ویژه شهردار منطقه ۱۲ به موضوعات فرهنگی بر ارتباط دوسویه رادیو و مدیریت شهری برای ارتباط موثر با مخاطبان و شهروندان تاکید کرد و خواستار همکاری مدیریت شهری در حوزه مرمت های عمرانی و توسعه فضای سبز رادیو شد.

میر طاهر مظلومی بازیگر و صدا پیشه رادیو و تلویزیون نیز از آمادگی رادیو برای آموزش پرسنل شهرداری خبر داد و تبدیل بخشی از استودیو رادیو تهران به عنوان موزه برای بهره مندی شهروندان و علاقه مندان در این حوزه را به عنوان پیشنهاد در این جلسه به اشتراک گذاشت.

در پایان مدیرکل هنرهای نمایشی و رادیو نمایش با اهدای سیمرغ زرین رادیو و لوح یادبود به شهردار منطقه۱۲ از نگاه ویژه ایشان به موضوعات فرهنگی تقدیر کرد.

انتهای پیام/