شناسهٔ خبر: 69706932 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

تولید جوجه بوقلمون در ایستگاه تحقیقاتی بوقلمون کشور

رئیس بخش تحقیقات علوم دامی کشور تولید جوجه بوقلمون در ایستگاه تحقیقاتی بوقلمون کشور را گامی موثر در تقویت اقتصاد منطقه دانست.

صاحب‌خبر -

 پرنیان گفت: طرح توسعه تولید جوجه بوقلمون در ایستگاه تحقیقاتی بوقلمون کشور به عنوان تنها ایستگاه تحقیقاتی در حوزه بوقلمون می‌تواند تاثیرات مثبت قابل‌توجهی بر اقتصاد منطقه داشته باشد. این طرح با هدف افزایش تولید و بهبود کیفیت محصولات دامی به‌ویژه در زمینه پرورش بوقلمون راه‌اندازی شده است.

رئیس بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی بیان کرد: افزایش جمعیت و کمبود آب در کشت علوفه ارزان قیمت برای تولید گوشت قرمز از یک طرف و ایجاد تنوع در منابع پروتئینی جدید صنعتی از طرف دیگر موجب شده تا به گوشت بوقلمون به عنوان یک منبع پروتئینی بالا و کلسترول پایین و غنی از املاح معدنی و اسیدآمینه در آینده‌ای نزدیک توجه ویژه‌ای شود و پرورش آن از جایگاه مناسبی در میان سایر دام و طیور برخوردار شود.

وی با بیان اینکه میزان چربی موجود در گوشت بوقلمون از سایر گوشت‌ها همچون گوشت مرغ و گوشت گاو کمتر است ادامه داد: یکی از بزرگترین مزایای استفاده از گوشت بوقلمون این است که این ماده غذایی با توجه به پروتئین بالایی که دارد برای تامین رژیم غذایی بر پایه پروتئین گزینه مناسبی است و پروتئین موجود در آن به حفظ توده عضلانی در بدن انسان کمک شایانی می‌کند.

پرنیان بیان کرد: کارشناسان اقتصادی بر این باورند که تولید جوجه بوقلمون می‌تواند به ایجاد اشتغال و افزایش درآمد خانواده‌ها در منطقه کمک کند. با توجه به نیاز روز افزون بازار به محصولات پروتئینی این طرح می‌تواند به تامین نیاز‌های محلی و کاهش وابستگی به واردات کمک کند.

رئیس بخش تحقیقات علوم دامی کشور گفت: برنامه‌ریزی برای توسعه تولید جوجه بوقلمون در این مرکز تحقیقاتی می‌تواند گشایشی در تضمین امنیت غذایی در صنعت دامپروری ایجاد کند و بهبود شرایط اقتصادی و افزایش سطح معیشت مردم منطقه را به ارمغان آورد.

وی افزود: با توجه به استقرار ایستگاه در نوار مرزی و منطقه آزاد سرمایه‌گذاری در توسعه این بخش از تولید گوشت بوقلمون با توسعه فناوری‌های نوین در پرورش دام و بهبود روش‌های تولید نه تنها می‌تواند به افزایش کیفیت محصولات دامی کمک کند بلکه می‌تواند به افزایش رقابت‌پذیری تولیدکنندگان محلی در بازار‌های داخلی و خارجی منجر شود.

پرنیان گفت: ایستگاه تحقیقاتی بوقلمون کشور با هدف ترویج و توسعه روش‌های نوین در پرورش بوقلمون همواره در تلاش است تا با ارائه آموزش‌های لازم به بهره‌برداران و کشاورزان منطقه به بهبود راندمان تولید و افزایش بهره‌وری در این حوزه کمک کند.

رئیس بخش تحقیقات علوم دامی مرکز گفت: این ایستگاه با هدف حمایت از تولیدات داخلی و تقویت اقتصاد منطقه به دنبال ارتقای سطح آگاهی و نفوذ دانش فنی در زمینه پرورش بوقلمون است.