شناسهٔ خبر: 69704684 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

امام جمعه بوشهر:

توسعه خرما نیازمند بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و فناوری‌های نوین است

بوشهر- ایرنا-  نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: توسعه و استفاده بهینه از ظرفیت خرما به عنوان یکی از محصولات استراتژیک دنیا نیازمند بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و فناوری‌های نوین است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا ، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری سه شنبه شب در آئین گشایش ششمین نمایشگاه بین المللی خرما و صنایع وابسته در بوشهر با اشاره به اهمیت تاریخی غذا به‌عنوان مؤلفه‌ای از قدرت در محاسبات جهانی، اظهار کرد: کشورهایی که در تولید محصولات کشاورزی پیشگام هستند، در معادلات بین‌المللی از قدرت بیشتری برخوردارند.

وی افزود: خرما به دلیل تنوع و مشتقات متعدد، جایگاه ویژه‌ای در اقتصاد جهانی دارد .

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر یادآور شد: در گذشته، پرورش نخل بر اساس تجربیات سنتی انجام می‌شد، اما اکنون باید از دانش روز و هوش مصنوعی برای بهبود تولید و افزایش بهره‌وری استفاده کرد.

توسعه خرما نیازمند بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و فناوری‌های نوین است

صفایی بوشهری همچنین بر ضرورت تدوین برنامه‌های بلندمدت در زمینه تولید، فرآوری، بسته‌بندی و صادرات خرما تأکید کرد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر ادامه داد: رویکردهای نوین روانشناسی و جامعه‌شناسی در شناخت و توسعه بازارهای جهانی خرما نیز باید مدنظر قرار گیرد.

وی افزود: برای پیشرفت در این صنعت، باید به بررسی نیازهای آینده پرداخته و مدیریت راهبردی برای توسعه بازارهای داخلی و خارجی داشته باشیم.

صفایی بوشهری گفت: چنانچه هر کشوری متناسب با ظرفیت سرزمینی خود برنامه‌ریزی کند، به توسعه اقتصادی و افزایش ثروت دست خواهد یافت.

وی اظهار داشت: خرما یکی از کالاهایی است که می‌تواند پایه محصولات متعدد و سودآور در صنایع تبدیلی باشد.

وی گفت: تولید فرآورده‌هایی مانند شیره، سرکه، آبمیوه و مربا از خرما می‌تواند نقش مهمی در ایجاد ارزش افزوده و تولید ثروت برای کشور ایفا کند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر همچنین بر اهمیت توسعه صنایع تبدیلی و بسته‌بندی تاکید کرد و گفت: تولید محصول متناسب با ذائقه جهانی باعث رونق اقتصادی و ارز آوری برای کشور خواهد شد.

وی تصریح کرد: در حوزه خرما با ایجاد زیرساخت‌های مناسب و توسعه صنایع تبدیلی، می‌توان گام‌های مؤثری برای رشد اقتصادی برداشت.