به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جاوید صحرایی شامگاه سهشنبه در جلسه ستاد بیمه محصولات کشاورزی استان اردبیل که با حضور مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بخش کشاورزی برگزار شد، اظهار داشت: در هر شرایطی صندوق بیمه محصولات کشاورزی به عنوان پشتیبان در کنار بهرهبردار با ارائه خدمات بیمهای در راستای کاهش اثرات خسارات و افزایش تابآوری کشاورز در مقابل ریسکهای ناشی از بلایای طبیعی است.
وی پرداخت به موقع غرامت ناشی از خسارت را از سوی صندوق بیمه محصولات کشاورزی برای اعتماد و امیدآفرینی مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: در مواقع بروز حوادث کارگزاران بیمه بدون تأخیر در محل حضور یافته و در این زمینه شاخصهای تعیینگر بیمه باید به سهولت اجرا شود که این آیتمها در توصیهها و کلاسهای آموزشی در باب توجه کشاورزان به اهمیت بیمه، کار ترویج را برای افزایش ضریب نفوذ بیمه بیش از پیش تسهیل و مؤثر میکند.
سرپرست مدیریت ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با اشاره به اهمیت ترویج و آموزش در افزایش راندمان تولید و تقویت اقتصاد کشاورز گفت: امروزه در دنیا ترویج کشاورزمحور در فعالیتهای کشاورزی مدرن و صنعتی اساس کار بوده که همگامی وضعیت کشاورزی ما در هر شرایط ممکن اجتنابپذیر است .
صحرایی افزود: در بیان منطقی و علمی به زبان ساده، ترویج یعنی ابزار علمی برای افزایش تولیدات کشاورزی با استفاده از منابع موجود انرژی، آب و خاک آن هم در شرایط بحران کمبود آب و خشکسالی که نه مناطق بلکه کشور در چنین وضعیت مخاطرهانگیز قرار دارد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در این میان برای تداوم فعالیتهای کشاورزی باید اقدامات شرکتهای دانشبنیان و استارتآپهای فعال در حوزه کشاورزی در اولویتهای ترویج و آموزشهای ترویجی قرار بگیرد که اجرای این مهم از برنامههای مدیریت ترویج سازمان در استان است، هر چند که در این حوزه شکافتهای عمیقی وجود دارد.
سرپرست مدیریت ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از نگاه حمایتی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و تلاش معاونت برنامهریزی و امور اقتصادی در برگزاری جلسات تخصصی و همکاریهای تنگاتنگ مجموعه به ویژه رؤسای مراکز جهاد کشاورزی و ادارات مدیریت و ترویج شهرستانها قدردانی کرد.
صحرایی اضافه کرد: آنچه در ستاد وزارت جهاد کشاورزی در قالب دستورالعمل و بخشنامهها برای اجرا به استانها ابلاغ میشود، ترویج و سعی و تلاش پیگره آن به عنوان نقطه اتکای حاکمیت به مرز و مهد تولید است که همواره با همراهی کشاورز با نقش کارساز پیشانی جبهه تولید عملی شده و نسخهها، برنامهها و سعی و اهتمام تمامی مسئولان و کارشناسان را با ایجاد توسعه و تغییر بهینه در رفتار کشاورز در تولید به منصه ظهور میرساند.
سرپرست مدیریت ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: در عصر حاضر به تناسب رشد فزآینده جمعیت تنها با فعالیتهای آگاهیمحور ترویج است که با شتاب ضریب نفوذ دانش در جامعه، کشاورز میتوان غذای مورد نیاز آنها را تأمین کرد که همان تحقق امنیت غذایی است که تلاش برای اعتلای ترویج و تقویت همهجانبه آن توقع و انتظار بیحد و اندازه نبوده بلکه یک واقعیت است.
انتهای پیام/132/.
∎