به گزارش میراثآریا، علیرضا ارجمندی اظهار کرد: هنرمندان صنایعدستی استان قم در سالنهای ۸ و ۹ محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران، آثار خود را در معرض دید عموم قرار دادهاند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم بیان کرد: هنرمندان قمی در رشتههای صنایعدستی همچون انگشترسازی، خرمهره، خَراطی (چوبتراشی) و چرمدوزی در این نمایشگاه شرکت دارند.
او خاطرنشان کرد: این نمایشگاه فرصت مناسبی برای نشان دادن توانمندیها و ظرفیتهای صنایعدستی استان به عموم مردم است و همچنین میتواند بستری مناسب برای معرفی و فروش صنایعدستی قم باشد.
او برگزاری چنین نمایشگاههایی را فرصتی مناسب برای آشنایی هنرمندان فعال صنایعدستی از استانهای گوناگون ایران با یکدیگر دانست و گفت: در این نمایشگاه هنرمندان و فعالان صنایعدستی میتوانند با هماندیشی و تبادل آرا و اطلاعات فنی و بازرگانی، در ارتقای سطح فعالیت خود بکوشند.
ارجمندی؛ جلب سرمایهگذاری، ایجاد زمینه مساعد برای نمایش کالاهای صادراتی به منظور رشد و توسعه صادرات این گونه کالاها و برقراری ارتباط بین تولیدکنندگان و مصرفکنندگان محصولات صنایعدستی را از جمله مزیتهای این نمایشگاه برشمرد.
او در بخش دیگر سخنان خود گفت: در نمایشگاه امسال، نگاه ویژهای به اقتصاد مبتنی بر هویت و فرهنگ شده است و با همین رویکرد برگزارکنندگان نمایش شعار «شهر و روستا، محور وفاق و توسعه اقتصاد هویتبنیان» را برای این رویداد مهم هنریفرهنگی در نظر گرفتهاند.
لازم به ذکر است، سیوهفتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع دستی تهران با حضور هنرمندان و فعالان بخش صنایعدستی ۳۱ استان کشور در سالنهای ۷، ۸، ۹، ۱۰ و ۲۷ محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران از ۲۳ تا ۲۶ آبانماه جاری از ساعت ۹ تا ۱۸ برای بازدید عموم دائر است. نشانی اینترنتی این نمایشگاه https://ihcshow.ir است.
نمایشگاه مذکور در بخشهایی مانند نساجی سنتی، پوشاک سنتی، چاپهای سنتی، کاشی سنتی، سفال و سرامیک، صنایع چرمی، صنایعدستی فلزی، صنایعدستی چوبی و حصیری، صنایعدستی دریایی، صنایعدستی سنگی، طراحی و نقاشی سنتی، میناکاری و ... برگزار میشود.
محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران، دارای سه درِ ورودی است که دو درِ جنوبی و جنوبغربی از سمت خیابان سئول و درِ شمالی از بزرگراه شهید چمران است.
انتهای پیام/