به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، مجید گلشنی منفرد در جریان بازدید از چند معدن استان، گفت: این اقدامات شامل ایمن سازی انباشتگاه باطله در ۲ معدن آهن، اصلاح مسیر و جاده ۲ معدن آهک، تقویت اصول ایمنی در یک معدن سیلیس و ایمن سازی جبهه کارها و انباشتگاههای چهار معدن دیگر است.
گلشنی منفرد افزود: فرایند ایمن سازی در معادن استان در قالب اقدامات آموزشی، ستادی، قانونی و میدانی صورت میگیرد.
اقتصادنیوز: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به فعالیت ۱۸ معدن زغال سنگ گفت: دو شرکت معدنی به دلیل شرایط ناایمن پلمب شدند زیرا ۳۰ تونل استخراجی ناایمن داشتند.
وی ادامه داد: در کنار ایمن سازی معادن استان، دورههای آموزشی ایمنی کار در ارتفاع و نحوه آموزش گروههای کاربردی برای فعالین معادن و صنایع معدنی استان برگزار شده است.
گلشنی منفرد افزود: همچنین مابقی معادن دارای اولویت ارزیابی ایمنی جهت انجام بازرسی فنی و ایمنی برای ارتقای بهره وری به سازمان نظام مهندسی معدن استان معرفی شده است.
وی افزود: با این اقدام، رعایت موارد ایمنی معدن و نیروها، اصول استخراج ماده معدنی مطابق مقررات با رعایت شیب مجاز، ارتفاع و عرض پله کاری و ایجاد پله ایمنی در قالب ماده ۱۰۶ آئین نامه اجرایی قانون معادن، ملاحظات زیست محیطی در فعالیتهای معدنی و ایمن سازی انباشتگاه باطله جهت جلوگیری از وقوع حادثه در معادن اجرایی میشود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان افزود: در راستای اجرای ماده ۱۰۲ آئین نامه اجرایی قانون معادن، کلیه مسئولین فنی و ایمنی در معادن ملزم شده اند به صورت تمام وقت در فعالیتهای معدنی حضور یابند.
وی برگزاری کلاسهای آموزشی ایمنی و ارزیابی ریسک در فعالیت معادن برای مسؤولین فنی و ایمنی معادن را از دیگر اقدامات صورت گرفته در این خصوص عنوان کرد.
گلشنی خاطرنشان کرد: الزام رعایت کامل موارد ایمنی معدن زیر زمینی سرب و روی، ایمن سازی و نظم دهی به انباشتگاه مواد معدنی و باطله معادن سنگ لاشه، تراورتن و سیلیس و اصلاح پیت و کاواک یک معدن آهن و دولومیت از دیگر اقدامات صورت گرفته در جهت ایمن سازی معادن استان در سال جاری بوده است.
∎