شناسهٔ خبر: 69700245 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شهر | لینک خبر

باقری در بیست و سومین «قرار خدمت» در منطقه ۲۰:

تمرکز ویژه شهرداری تهران بر توسعه مناطق جنوبی است

معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران افزایش چشمگیر بودجه مناطق جنوبی شهر تهران و اجرای پروژه‌های متنوع شهری را از دستاوردهای مهم دوره جدید مدیریت شهری دانست.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی معاونت برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران، غروب امروز- ۲۲ آبان ۱۴۰۳- در بیست و سومین پویش قرار خدمت با حضور مجید باقری معاون شهردار تهران در مسجد مرتضی علی (ع) واقع در منطقه ۲۰ برگزار شد.

مجید باقری در گزارشی به شهروندان نمازگزار از افزایش بودجه منطقه ۲۰ از ۴۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۱۴۰۰ میلیارد تومان در سال جاری خبر داد و گفت: این افزایش ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در دو سال، نشان‌دهنده تمرکز ویژه مدیریت شهری بر توسعه مناطق جنوبی تهران است که سال‌ها از توجه کافی برخوردار نبوده‌اند.

وی همچنین به پروژه‌های بزرگ حمل‌ونقل عمومی اشاره کرد و افزود: شهرداری تهران در راستای کاهش آلودگی هوا و ارتقای کیفیت حمل‌ونقل عمومی، اقدام به خرید ۳۰۰۰ اتوبوس برقی کرده است و علاوه بر آن، ۱۰۰۰ واگن مترو جدید به ناوگان مترو تهران اضافه خواهد شد.

باقری با اشاره به پروژه‌های تحقق یافته و اجرا شده در قالب طرح «من شهردارم» در منطقه ۲۰ گفت: دوره سوم طرح «من شهردارم» آغاز شده و شهروندان تهرانی می‌توانند با مراجعه به سامانه اینترنتی manshahrdaram.shahrzaad.city نیاز عمرانی، خدمات شهری، فرهنگی، شهرسازی، حمل و نقل و ترافیک، ورزشی و اجتماعی محله و منطقه محل سکونت خودشان را در قالب ایده و «پروژه درخواستی» ثبت کنند تا شهرداری تهران با اختصاص بودجه، آن پروژه را اجرا کند.

انتهای پیام/