به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیتالله حبیبالله شعبانی نماینده ولیفقیه در استان و حمید ملانوریشمسی استاندار همدان، ضمن حضور در دفتر آیتالله حسین نوری همدانی مرجع عالیقدر جهان تشیع با وی دیدار و گفتوگو کردند.
نماینده ولی فقیه در استان و استاندار همدان در این دیدار ضمن ارائه گزارشی مختصر، از آیتالله نوری همدانی برای حضور در استان و دیدار با عموم مردم دارالمؤمنین و دارالمجاهدین همدان دعوت کردند.
نماینده آیتالله نوری همدانی در استان، رئیس مجمع طلاب و فضلای حوزه علمیه و معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار نیز در این دیدار حضور داشتند.
آیتالله حبیبالله شعبانی موثقی در این دیدار اظهار کرد: توصیههای مراجع عظام تقلید همواره بر حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم بوده است و در این زمینه نهایت تلاش خود را به کار میبندیم.
وی عنوان کرد: به لطف خدا، با حضور استاندار در جایگاه مدیریت استان، شاهد تحولات مثبتی بودهایم، ایشان علاوه بر شناخت دقیق از قوانین، دارای تجربیات ارزنده در حوزه اجرایی هستند و همواره بر رعایت اصول اخلاقی در تمام تعاملات تأکید دارند.
امام جمعه همدان بیان کرد: در حوزه فرهنگی استان همدان نیز تلاشهای زیادی در حال انجام است. یکی از موضوعات برجسته، وحدت و همدلی بین مسئولان بوده تا به نفع مردم عزیزمان، شرایط بهتری ایجاد شود.
آیت الله شعبانی با بیان اینکه دشمنان قصد دارند فاصلهای بین روحانیت و مردم ایجاد کنند اما روحانیت و مراجع عظام همیشه در کنار مردم بودهاند و مشکلات و دغدغههای آنها را از نزدیک حس کرده و پیگیری میکنند افزود: در استان همدان که بهعنوان دارالمؤمنین شناخته میشود، تلاش میکنیم تا مسائل فرهنگی و اجتماعی را به بهترین نحو ممکن حل کنیم.
استاندار همدان نیز در دیدار با آیتالله حسین نوری همدانی مرجع عالیقدر جهان تشیع، گفت: هدف ما ایجاد یک دوره تحولی، رشد و پیشرفت در راستای خدمت به مردم است. برای این منظور، شاخصهای اصلی تخصصگرایی و کاربلدی، انگیزه خدمت به مردم و اجرای سیاستهای دولت و حسن خلق و مردمداری را برای انتخاب مدیران در نظر گرفتهایم.
حمید ملانوریشمسی بیان کرد: همدان، استانی با ظرفیتهای بسیار بزرگ است که یکی از مهمترین آنها، مردم شریف و بافرهنگ این خطه هستند. همچنین، وجود شخصیتهای ارزشمندی مانند جنابعالی (آیتالله نوری همدانی)، علمای بزرگ، اساتید و دانشمندان برجستهای که یا در استان حضور دارند یا در سطح ملی و بینالمللی در کرسیهای علمی و اجرایی فعالیت میکنند، از برکات استان همدان است.
وی عنوان کرد: استان همدان به لحاظ منابع طبیعی، کشاورزی، معادن، صنعت و گردشگری دارای ظرفیتهای بسیار ویژهای است و تلاش ما بر این است که با بهرهگیری از این ظرفیتها، تحولات مثبتی را در جهت رشد و پیشرفت استان رقم بزنیم.
استاندار همدان گفت: رویکرد دولت بر پایه وفاق ملی، عدالت و تعامل است. در استان، برنامهها را بر همین مبنا تنظیم کردهایم و تلاش میکنیم تا از همه ظرفیتهای مدیریتی استان بهره ببریم.
ملانوری اظهار کرد: به همه مدیران توصیه کردهایم که علاوه بر داشتن دانش و تخصص، با انگیزه و روحیهای قوی برای رفع مشکلات مردم گام بردارند.
وی افزود: در بخش کشاورزی، استان همدان نیازمند توسعه صنایع تبدیلی است تا تولیدات کشاورزی به زنجیره ارزش افزوده و اشتغالزایی تبدیل شود. با توجه به مشکلات و بحرانهای آبی، باید تلاش کنیم تا با تغییر الگوی کشت، منابع آبی را مدیریت کرده و بهرهوری را افزایش دهیم.
استاندار همدان تصریح کرد: در حوزه صنعت و معادن نیز برنامههایی داریم تا از ظرفیتهای بخش خصوصی برای سرمایهگذاری استفاده کنیم. همچنین با ثبت جهانی منطقه تاریخی هگمتانه، ظرفیت بزرگی در حوزه گردشگری برای استان ایجاد شده است.
ملانوری عنوان کرد: با حضور وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ دو طرح بزرگ ایجاد مرکز مطالعات فرهنگ و تمدن غرب کشور با محوریت توسعه همدان و برگزاری یک همایش بینالمللی برای معرفی تاریخ و تمدن همدان پایهگذاری شده است که این اقدامات میتواند در حوزههای علمی، توسعه شهری، و فرهنگی، تأثیرات مثبتی داشته باشد.
وی افزود: در حوزه مسائل زیستمحیطی، بحران آب و حل مشکلات مسکن نیز ورود جدی داشتهایم و امیدواریم با دعای خیر حضرتعالی و همراهی مدیران استان و مردم، بتوانیم گامهای مؤثری برداریم.
انتهای پیام/
∎