بهگزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، جلسه کمیسیون شهرسازی و معماری، امروز در ساختمان شورا برگزار شد و گزارش عملکرد ششماهه اول شهرداری درخصوص مسیرگشایی پیرو دستور جلسه این کمیسیون مطرح و بررسی شد.
روحالله دهقاننژاد اظهار کرد: ارتباط ادارهکل املاک شهرداری تبریز با مناطق قطع است و باتوجه به اینکه در مناطق شهرداری تبریز نیز بخش املاک وجود دارد و مسئولیتهایی دارد، این ارتباط باید تقویت شود.
وی با اشاره به اینکه مسیرگشایی باید باتوجه به بودجه مصوب انجام شود، گفت: آخرین برآورد اجرا و تملک و مسیرگشایی توسط شهرداری تبریز اعلام شود. در روند اجرایی مسیرگشایی، تجربه مسیرگشایی شهید قرهباغی تکرار نشود و مسیرگشایی اصولی صورت بگیرد.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز گفت: مدیریت مسیرگشایی در دست شهرداری است و به حد کافی در حوزه شهرسازی در مجموعه شهرداری متخصص امر وجود دارد و باید بهصورت اصولی پیگیری شود. مسیرگشایی، باید یکی از اولویتهای اصلی و اساسی مدیریت شهری باشد چراکه بر محیط اجتماعی نیز تأثیر میگذارد.
دهقاننژاد گفت: سعی کردیم مسیرگشاییهای هدفمند و اصولی در سطح شهر تبریز صورت بگیرد اما تاکنون رضایت کامل از مسیرگشاییها نداریم. اگرچه که پس از فصل کاری، در تملک مشکل نداشته باشیم اما در فصل پیش رو، در مسیرگشایی مشکل خواهیم داشت و مدیریت شهری باید به این نتیجه برسد که با مدیریت واحد، مسئلهٔ مسیرگشایی را پیش ببرد.
روحالله رشیدی نیز در ادامه با اشاره به اینکه سهم مسیرگشایی در وضع موجود 170 میلیارد تومان است، گفت: مسیرگشایی، مسئلهای مهم و استراتژیک است که از طریق آن باید شاهد ارزشافزوده بر شهر باشیم. طرح تفصیلی تبریز باید تحت کنترل باشد و باید نسبتبه میزان عملکرد موفق مسیرگشایی تحت عنوان و در قواره یک نهضت ارزیابی صورت بگیرد.
دبیر کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: موضوعات اختلافی در مورد توسعه شهر با نهادها وجود دارد که شورا متأسفانه دور زده میشود و موضوعات اختلافی در توسعه شهر، تا هفته آتی ارائه شوند و در دستور کار شورای اسلامی شهر تبریز باشد.
انتهای پیام/
∎