شناسهٔ خبر: 69693383 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی:

ورود به حوزه های علمیه نیازمند خودسازی است

حوزه/مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی در جمع طلاب مدرسه علمیه هاجر خمین گفت: کسی که وارد حوزه‌های دینی شده است در ابتدا باید به خودسازی بپردازد و در مرحله بعد جامعه سازی را مد نظر بگیرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک،حجت الاسلام و المسلمین گودرزی مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی در حاشیه بازدید از مدرسه علمیه هاجر خمین در جمع طلاب این مدرسه اظهار داشت: آیه ۱۰۵سوره آل عمران می فرماید: "یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا عَلَیْکُمْ أَنْفُسَکُمْ لا یَضُرُّکُمْ مَنْ ضَلَّ إِذَا اهْتَدَیْتُمْ إِلَی اللَّهِ مَرْجِعُکُمْ جَمِیعاً فَیُنَبِّئُکُمْ بِما کُنْتُمْ تَعْمَلُونَ "ای کسانی که ایمان آورده‌اید! بر شما باد (حفظ) خودتان. چون شما هدایت یافتید، آن که گمراه شد زیانی به شما نمی‌رساند. بازگشت همه‌ی شما به سوی خداست، و او شمارا به آنچه می‌کردید، آگاه می‌سازد. برخی از افراد گمان می کنند وظیفه‌ی هر کس تنها حفظ خودشان از گناه است، و ما مسئول گناه دیگران و امر و نهی آنان نیستیم اما طبق آیات و روایات متعددی که همه نشان از وجوب امر به معروف و نهی از منکر دارد، باید گفت: مراد این آیه رها کردن این دو وظیفه نیست، بلکه مراد آن است که اگر امر و نهی صورت گرفت، ولی اثر نکرد شما دیگر وظیفه‌ای جز حفظ خود ندارید.

حجت الاسلام و المسلمین گودرزی تصریح کرد : حفظ جامعه از گناه هم یکی از مصداق های حفظ خویشتن است، انحرافات سیاسی و اجتماعی جامعه امروز نباید منجر به یاس و ناامیدی شود .

مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی بیان کرد:کسی که وارد حوزه‌های دینی شده است در ابتدا باید به خودسازی بپردازد و در مرحله بعد به هدایت و تبلیغ ،دگر سازی و جامعه سازی بپردازد که اگر این امور در توانش بود انجام می دهد و اگر نتواست حداقل کار این است که خود را نجات داده است و این یک اصل کلی است .

وی خاطر نشان ساخت: اگر در مسیری که قرار گرفته اید پا برجا باشید مطمئنا مسیر را گم نخواهید کرد و کسی نمی تواند در این راه به شما آسیبی وارد کند .

حجت الاسلام و المسلمین گودرزی در ادامه تاکید کرد : خود سازی در استحکام جامعه موثر است و انحراف جامعه مجوز گناه نمی شود قرآن کریم در آیه ۹۷ سوره نساء می فرماید:أَلَمْ تَکُنْ أَرْضُ اللَّهِ وَاسِعَةً فَتُهَاجِرُوا فِیهَا فَأُولَئِکَ مَأْوَاهُمْ جَهَنَّمُ وَسَاءَتْ مَصِیرًا. مگر زمین خدا وسیع نبود تا در آن مهاجرت کنید پس آنان جایگاهشان دوزخ است وبد سرانجامی است. مثلا با ورود علمای دلسوز به دولت ها تا ۱۰۰ سال ضمانت دین داری و جامعه ی محکم از نظر اخلاقی و اعتقادی حفظ شده است.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی در پایان تصریح کرد: نکته‌ی آخر آیه برگشت و توجه به معاد سبب دلگرمی در امر خودسازی شده است إِلَی ٱللَّهِ مَرۡجِعُکُمۡ جَمِیعا ویاد مرگ یاری رسان انسان است.علامه طباطبایی می گفتند که حتی استاد ما،مارا به ذکر موت دعوت می‌کرد.

ورود به حوزه های علمیه نیازمند خودسازی است