شناسهٔ خبر: 69690233 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

نحوه پخت آش ترخینه؛ یک آش خوشمزه و مقوی برای پاییز (فیلم)

در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۴۰۰ گرم ترخینه، ۲۵۰ گرم سبزی آش، یک پیمانه عدس، یک پیمانه نخود، ۳ عدد پیاز، ۳ حبه سیر، نمک، فلفل، زردچوبه، یک لیوان کشک، نعناع داغ و پیاز داغ برای تزیین این آش را درست می‌کند. ترخینه غذایی نیمه‌آماده است که از گندم و دوغ یا شیر تخمیرشده به دست می‌آید و در استان‌های لرستان، کرمانشاه، کردستان، ایلام، مرکزی، همدان و آذربایجان غربی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا از خیساندن بلغور گندم یا جو در دوغ ترش به مدت ۱۰ روز تهیه می‌شود. در روش دیگر بلغور را به مدت چند ساعت در دوغ می‌پزند. پس از این مدت قطعاتی از این مخلوط خمیرمانند را گلوله کرده و پس از افزودن گیاهان بومی مانند شلغم و پونه، آن را در برابر آفتاب خشک می‌نمایند یا در تنور‌های مخصوص حرارت می‌دهند.

صاحب‌خبر -



منبع:فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos
بیشتر بخوانید:
نحوه پخت کوفته کباب مراکشی با 500 گرم گوشت چرخ کرده (فیلم)
طرز پخت یک غذای خوشمزه با گوجه و بادمجان (فیلم)
طرز پخت بره کامل در تنور به شیوه مادربزرگ آذربایجانی (فیلم)
پخت نان سنتی در تنور به روش مادربزرگ آذربایجانی (فیلم)
تماشاخانه
عروسک‌های پاپت به جای خانواده / اهالی یک روستا در ژاپن حسرت گذشته را به شکل عجیبی پر می‌کنند (فیلم)
عروسک‌های پاپت به جای خانواده / اهالی یک روستا در ژاپن حسرت گذشته را به شکل عجیبی پر می‌کنند (فیلم)
logo-vid
میهمان‌هایی که به خانه برنمی‌گردند / مهمان ایران می‌شوند اما گلوله نصیب‌شان می‌شود / جسد‌هایی که در بازار فروخته می‌شوند (فیلم)
logo-vid فیلم های دیگر
عضویت در اینستاگرام عصر ایران
۱۵ سال پیش در چنین روزی
این لحظه با حافظ
نظرات کاربران