شناسهٔ خبر: 69689683 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

نفت و انرژی

هزینه ۱۲۲میلیارد تومانی، ماموریت در هلدینگ خلیج فارس مخفی شد؟

در حالی که چند هفته از برگزاری مجمع عمومی سالیانه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس می‌گذرد، حاشیه‌ها درباره صورت‌های مالی منتشر شده بزرگترین شرکت بورسی ایران ادامه دارد. به گزارش دیده‌بان ایران، یکی از مواردی که بر اساس اطلاعات رسیده موجب ورود دستگاه نظارتی به این صورت‌های مالی شده است، پنهان کاری صورت گرفته در هزینه ماموریت در صورت مالی تلفیقی این هلدینگ است که در فاصله دو روز مانده به مجمع فارس منتشر شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ در حالی که چند هفته از برگزاری مجمع عمومی سالیانه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس می‌گذرد، حاشیه‌ها درباره صورت‌های مالی منتشر شده بزرگترین شرکت بورسی ایران ادامه دارد.

به گزارش دیده‌بان ایران، یکی از مواردی که بر اساس اطلاعات رسیده موجب ورود دستگاه نظارتی به این صورت‌های مالی شده است، پنهان کاری صورت گرفته در هزینه ماموریت در صورت مالی تلفیقی این هلدینگ است که در فاصله دو روز مانده به مجمع فارس منتشر شده است.

بر اساس صورت مالی حسابرسی نشده سال مالی منتهی به ۳۱خرداد ۱۴۰۳ این شرکت که در تاریخ اول ۳۱تیرماه ۱۴۰۳ بر روی کدال منتشر شده و برای عموم قابل دسترس است در یادداشت شماره ۶ مربوط به هزینه‌های اداری و عمومی، هزینه‌های ماموریت(و نه حق ماموریت!) در این سال مالی را رشد ۲۹۴ درصدی نسبت به سال قبل از آن، به ۱۲۱ میلیارد و ۹۱۷ میلیون تومان رسیده است.

هلدینگ خلیج فارس,فساد در هلدینگ خلیج فارس

نکته جالب اینکه این هزینه در صورت مالی تلفیقی حسابرسی شده از ردیف هزینه‌های اداری و عمومی حذف شده است و نوعی پنهان کاری صورت گرفته است.

این اقدام در کنار شنیدن زمزمه‌هایی مبنی بر ثبت بیش از ۸۰ ورود و خروج از کشور یکی از مدیران کلیدی هلدینگ خلیج فارس در طی کمتر از سه سال، موجب حساسیت نهادهای نظارتی به سفرهای خارجی این فرد و همچنین مدیران هلدینگ خلیج فارس و بررسی فایده و آورده این سفرها برای بزرگترین شرکت بورسی ایران و همچنین نحوه حسابرسی صورت گرفته شده است.