مجید یزدی فرزند آیت الله محمد یزدی، با اشاره به مصاحبه اخیر عباس پالیزدار که در بخشی از آن به ماجرای لاستیک دنا و درآمدهای آیت الله یزدی پرداخته شده گفت: دشمن تلاش می کند کسانی که بازوی رهبر معظم انقلاب هستند را بزند تا مقداری از شأن رهبری کاسته شود؛ زیرا نمی تواند مستقیم ایراد و ضعفی از رهبر معظم انقلاب بگیرد و به این شکل اطرافیان و منتسبین رهبری را مورد هجمه قرار می دهد.
وی افزود: سال ۸۷ آقای عباس پالیزدار در دانشگاه همدان علیه تعدادی از مسئولین نظام مطالبی مطرح کرد و یکی از اتهاماتی که به آیت الله یزدی زد این بود که کارخانه لاستیک دنا متعلق به وی است.
معاون سابق اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قم ضمن بیان زندگینامه آیت الله یزدی، گفت: آیت الله یزدی در خانواده فقیری در اصفهان به دنیا آمد و پدر وی روحانی بسیار ساده و از قشر مستضعف اصفهان بود. آیت الله یزدی در اصفهان در نهایت فقر زندگی کرد و بعد به قم آمد و با شهریه طلبگی و هدیه منبر زندگی کرد. اواخر حکومت پهلوی که بیشتر در زندان یا تبعید بود خانواده وی در فقر بیشتری زندگی کرد.
وی افزود: مادر، ما را با نان و چای شیرین بزرگ کرد و گاهی مجبور می شد برای در امان ماندن از گرما ما را داخل حوض آب قرار دهد. ما در سال های قبل از پیروزی انقلاب چند سال یکبار شهر محل سکونت را تغییر می دادیم و شرایط بسیار سختی را تجربه و در نهایت فقر و تنگ دستی زندگی کردیم.
یزدی با تاکید بر حفظ روحیه ساده زیستی پدر بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: مسئولیت های آیت الله یزدی در مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و ریاست قوه قضائیه سیره ساده زیستی وی را تحت الشعاع قرار نداد و هیچ زمانی ماشین و موبایل شخصی نداشت و هیچ امکاناتی از نظام را به خود اختصاص نداد و تا روز آخر عمر این سیره را ادامه داد.
وی با اشاره به خانه شخصی محقری که آیت الله یزدی در قم داشت، گفت: آنقدر پول آیت الله یزدی پاک بود که حضرت امام خمینی(ره) بعد از تبعید در خانه وی زندگی کردند؛ پدرم هیچ زمانی از امکانات مادی زیادی استفاده نکردند و از دنیا سه دنگ منزل داشتند که سه دنگ دیگر متعلق به مادر بود و یکسری کتاب های علمی به ایشان هدیه شده بود.
فرزند مرحوم یزدی اظهار داشت: آیت الله یزدی در زمان حیات ایده ای داشت که باید در برخی مشاغل نظام مانند رئیس قوه قضائیه، وزیر اطلاعات و رئیس دیوان عالی کشور شخص مجتهد با توان مدیریتی حضور داشته باشد؛ با توجه به اینکه در نظام جایی برای پرورش مجتهد مدیر نبود، خانه و کتاب های خود را وقف کردند که بعد از فوت مدرسه ای ساخته شود تا مجتهد مدیر پرورش داده شود و بعد از فوت پدر این وصیت عملی شد.
وی تاکید کرد: افتخار ما این است که وقتی پدر از دنیا رفت هیچ چیزی از مال دنیا برجای نگذاشت، پدر چیزی از مال دنیا نداشت و مادی گرا نبود و زمان رفتن چیزی از خود بر جای نگذاشت؛ دشمن برای تخریب نظام برخی از مسئولین شاخص نظام را زیر سوال می برد.
یزدی با اشاره به «اتهامی که دشمن به آیت الله یزدی زد» مبنی بر اینکه وی مالک کارخانه لاستیک دنا است، گفت: روزی به پدر گفتم باید بخشی از شایعه درست باشد تا مردم باور کنند آیا شما بخشی از سهامداران این کارخانه هستید؟ وی گفت علت ساخت این دروغ این است که اوایل انقلاب ماما و متخصص زنان نداشتیم و در قم دانشگاه علوم پزشکی فاطمیه تاسیس شد و من مدتی عضو هیئت امنای این دانشگاه بودم و درصدی از سهام کارخانه لاستیک سازی دنا به آن دانشگاه تعلق گرفت.
وی با اشاره به ادعاهای عباس پالیزدار اظهار داشت: آیت الله یزدی ساده زیست بود و چیزی از دنیا نداشت ولی دشمن وی را تخریب کرد، روزی سایت ایران فوکوس نوشته بود که آمریکا اعلام کرده دارایی های آیت الله یزدی در بانک های سوئیس بالغ بر ۵۰ میلیون دلار است و وی یکی از ده شخص ثروتمند دنیا است.
او در ادامه افزود: من رونوشت این متن را به پدرم نشان دادم و وی لبخند زد و نوشت هر اموال منقول و غیر منقولی که از من در هر کجای عالم هست حاضرم با سه میلیون تومان معاوضه کنم؛ پدرم ۴۴ سال شبانه روز برای کشور زحمت کشید و حتی سه میلیون موجودی نداشت.
∎