شناسهٔ خبر: 69681701 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

انصاری، رئیس سازمان محیط زیست: تمرکز ایران در «کاپ ٢٩» بر تاثیر تحریم‌های غیرعادلانه بر محیط زیست کشور است/ تا زمانی که تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران به طور کامل رفع نشود، انتظار پایبندی به اصول و اهداف این کنوانسیون، بدون توجیه و غیرمنطقی است

شینا انصاری، رئیس سازمان محیط زیست گفت: جمهوری اسلامی ایران به‌رغم همه محدودیت‌ها و تحریم‌های ناعادلانه، تاکنون اقدامات ملی مناسبی در اجرای مفاد کنوانسیون تغییر اقلیم انجام داده است. از جمله اهم این اقدامات می‌توان به تدوین سند اقتصاد کم کربن، تدوین برنامه راهبرد ملی تغییر اقلیم، درج موضوع تغییر اقلیم در قالب بند الحاقی به ماده ۲۲ برنامه هفتم توسعه کشور و تشکیل کارگروه ملی تغییر اقلیم با حضور دستگاه‌های ذی‌صلاح طبق آیین‌نامه مصوب هیئت وزیران اشاره کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش جماران؛ معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: تمرکز ایران در اجلاس «کاپ ٢٩» بر موضوع تحریم‌های یکجانبه و غیرعادلانه‌ای است که بطور غیرمستقیم محیط زیست کشور را تحت تاثیر قرار داده است.

طبق اعلام سازمان حفاظت محیط زیست، شینا انصاری که روز دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ برای شرکت در بیست و نهمین اجلاس کنوانسیون تغییر اقلیم به جمهوری آذربایجان سفر کرده است، در بدو ورود به باکو با اشاره به اهداف حضور هیات ایرانی در کاپ ۲۹ افزود: ایران عضو کنوانسیون تغییر اقلیم است و در این راستا اقدامات خوبی انجام داده اما تحریم ها مشکلاتی را برای محیط زیست کشور ایجاد کرده است.

وی با تاکید بر اینکه با این تحریم های ظالمانه دسترسی به تکنولوژی‌های نوین، به روزرسانی صنایع، منابع مالی و سرمایه‌گذاری‌های خارجی به طور چشمگیری محدود شده است، تصریح کرد: تا زمانی که تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران به طور کامل رفع نشود، انتظار پایبندی به اصول و اهداف این کنوانسیون، بدون توجیه و غیرمنطقی است.

انصاری افزود: جمهوری اسلامی ایران به‌رغم همه محدودیت‌ها و تحریم‌های ناعادلانه، تاکنون اقدامات ملی مناسبی در اجرای مفاد کنوانسیون تغییر اقلیم انجام داده است. از جمله اهم این اقدامات می‌توان به تدوین سند اقتصاد کم کربن، تدوین برنامه راهبرد ملی تغییر اقلیم، درج موضوع تغییر اقلیم در قالب بند الحاقی به ماده ۲۲ برنامه هفتم توسعه کشور و تشکیل کارگروه ملی تغییر اقلیم با حضور دستگاه‌های ذی‌صلاح طبق آیین‌نامه مصوب هیئت وزیران اشاره کرد.

معاون رئیس جمهور درباره محورهایی که انتظار می رود در کاپ ۲۹ ارائه شود، گفت: راه‌اندازی نظام اندازه‌گیری، گزارش‌دهی و راستی‌آزمایی (MRV)، تبادل انتشار و کاهش انتشار با اقدامات بهینه‌سازی مصرف انرژی و توسعه تجدیدپذیرها می‌تواند با دیپلماسی فعال محیط‌زیست، موجبات مدیریت و سازگاری با تبعات تغییر اقلیم را در پی داشته باشد.

به گزارش ایرنا، اجلاس سالانه کنوانسیون تغییر اقلیم امسال با عنوان کاپ ۲۹ از ۱۱ تا ۲۲ نوامبر (۲۱ آبان تا ۲ آذر) در شهر باکو پایتخت جمهوری آذربایجان برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

انتهای پیام