شفقنا- الجزیره گزارش داد: روزنامه هاآرتص به نقل از یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی نوشت که با نزدیک شدن به هشدار آمریکا به «اسرائیل» در خصوص ورود کمک های بشردوستانه به نوار غزه، آنها در حال آماده شدن برای اقدامات عملی توسط دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا هستند.
این مقام رژیم صهیونیستی افزود: دولت بایدن ممکن است تصمیماتی مانند درخواست از ارتش «اسرائیل» برای پایان عملیات خود در غزه یا متهم کردن «اسرائیل» به گرسنگی دادن به مردم اتخاذ کند.
هاآرتص همچنین به نقل از دیپلمات های غربی گزارش داد که انتشار گزارش سازمان ملل در مورد وضعیت گرسنگی در غزه ممکن است بر دولت های اروپایی که در حال بررسی اعمال تحریم هایی علیه وزرای راست افراطی «اسرائیل» هستند، تأثیر بگذارد.
آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان نیز به نوبه خود، وضعیت انسانی در نوار غزه را «تراژیک» توصیف کرد و از «اسرائیل» خواست تا تمامی گذرگاه های مرزی را به نوار ساحلی باز کند تا امکان ارسال کمک های بشردوستانه فراهم شود.
این مقام آلمانی با بیان اینکه میزان کمکها به کمترین میزان خود در حدود یک سال گذشته رسیده است و «اسرائیل» وعدههای مکرر در این زمینه داده اما به آن عمل نکرده است، خاطرنشان کرد: اکثر مردم غزه از سوء تغذیه شدید رنج میبرند و در شرایط غیرقابل تصوری زندگی میکنند. او آن را قرار داد.
تلاش رژیم صهیوینستی برای ایجاد منطقه حائل در شمال این کشور
ارتش رژیم صهیونیستی در پنجم اکتبر به بهانه ممانعت از قدرت گیری مجدد جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در این منطقه، تهاجم زمینی خود را به شمال نوار غزه آغاز کرد. این رژیم تا کنون اجازه بازگشت آوارگان به این مناطق را نمیدهد.
فلسطینیها میگویند که رژیم صهیونیستی میخواهد شمال نوار غزه را تحت فشار بمباران خونین مداوم و محاصره شدیدی که مانع از ورود غذا، آب و دارو میشود، با آوارهکردن ساکنان آن به منطقه حائل تبدیل کند.
رژیم صهیونسیتی با حمایت آمریکا از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ جنگ نسل کشی را علیه غزه به راه انداخته است. جنگی که منجر به ویرانی های عظیم و قحطی شده است. از سویی بیش از ۱۴6۰۰۰ فلسطینی در این جنگ به شهادت رسیده یا زخمی شده اند. بیشتر این قربانیان را کودکان و زنان تشکیل میدهند. همچنین بیش از ۱۰۰۰۰ نیز مفقود هستند.
رژیم صهیونسیتی همچنان به این جنگ ادامه میدهد و قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای پایان فوری آن و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در غزه را نادیده میگیرد.
متن این خبر در الجزیره