شفقنا- مدیر حوزه های علمیه بر ضرورت قطع ارتباط کشورهای اسلامی با رژیم صهیونیستی تاکید کرد.
به گزارش شفقنا، آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه در دیدار جمعی از علمای بنگلادش، این کشور را از لحاظ جایگاه در منطقه و برخورداری از ذخایر مهم فکری، اندیشه ای، مذهبی و… برای جهان اسلام سودمند و مهم توصیف و بر حفظ این جایگاه و توسعه و بهره برداری ذخایر آن برای جهان اسلامی تاکید کرد.
وی، برنامه ریزی برای خودسازی، برخورداری از تهذیب نفس، اخلاق و داشتن روح و جان پاک همراه با اعمال و رفتار شایسته و مناسب را از مهمترین شاخصه و ویژگی روحانیت شیعه برشمرد که می تواند برای جذب جوانان و شکوفایی و رشد بیشتر موثر باشد.
وی، مراقبت از اخلاق، تهذیب و سیره رفتاری و عملی را برای جامعه روحانیت شیعه ضروری دانست و نبود هر کدام از این موارد زنگ خطر بزرگ عنوان کرد که می تواند تاثیرات مخربی در چنین کشور مهمی به یادگار بگذارد.
وی، تجلی اقتضائاتی چون تولید قدرت علمی، فناوری، فرهنگی، اجتماعی همراه با شبکه سازی و برخورداری از نیروهای متعهد و با ایمان، ایجاد همبستگی و تقویت جوامع اسلامی در برابر دشمنان و بهره برداری از منابع غنی دینی بدون ایجاد تنش و اختلاف عقیدتی و مذهبی، قطع رابطه کشورهای اسلامی با اسرائیل، تکیه بر ایمان و خودباوری علمی و تکنولوژی همراه با حمایت کشورهای اسلامی قوی تر و توجه به ذخایر علمی و معنوی و تکنولوژی و رشد این موارد در همکاری با کشورهای اسلامی و منطقهای و انعکاس این علوم به سایر کشورهای اسلامی و ارتباط با حوزه علمیه قم در بعُد علمی و فناوری برای جامعه شیعه و کشور بنگلادش را بسیار ضروری عنوان کرد.
وی، تاسیس رژیم جعلی اسرائیل برای عقب ماندگی کشورهای اسلامی در جهان را نمونه ای از دشمنی جبهه استکبار برشمرد و اظهار کرد: مشکلات موجود به خاطر قدرت اسرائیل غاصب و دشمنان نیست بلکه به خاطر بی توجهی مسئولین دول اسلامی است.
مدیر حوزه های علمیه ادامه داد: کشورهای اسلامی دارای منابع علمی، فناوری، تکنولوژی و ذخایر معدنی هستند اما به دلیل نبود وحدت و اتحاد و همبستگی مسلمانان و دول اسلامی، این قوت تبدیل به ضعف شده و دشمن به راحتی از این قوت علیه خودشان استفاده می کند.
وی ادامه داد: اگر کشورهای اسلامی ارتباط خود را با اسرائیل غاصب و جنایتکار قطع کنند و منابع خود را در اختیار سایر دول اسلامی قرار دهند، سبب ذلت و نابودی رژیم صهیونیستی میشود.
اعرافی در پایان انسان را موجودی فقیر و نیازمند عنوان کرد و گفت: هر چه قدر در عالم هستی مقام انسان بالاتر باشد، نیاز هم بیشتر است. عبادت، تمرینی برای شکوفا سازی انسان است.