به گزارش صراط به نقل ازایرنا، علی ربیعی روز دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳، در نخستین نخستین نشست از سری نشستهای تخصصی در حوزه اطلاعرسانی در بحران که به مناسبت هفتمین سالروز زلزله کرمانشاه در پژوهشگاه سوانح طبیعی برگزار شد، گفت: بحرانهای سازمانی، بحرانهای اجتماعی و بحرانها (بلایای طبیعی) سه دسته بحرانهایی است که با آنها برخورد میکنیم؛ اما متاسفانه در زمینه مدیریت بحرانهای اجتماعی و سازمانی مقالاتی نوشته شده اما به صورت کتاب و جامع کمتر کار شده است.
دستیار اجتماعی رئیسجمهور با بیان اینکه به تاثیر بحران در حیات اجتماعی افراد و آثار روانی پس از بحران بر بازماندگان، توجه نشده است، افزود: در علتیابی بحرانهای اجتماعی هنوز به تفاهم نرسیدهایم؛ یکی از بحرانهای جاری و آینده کشور عدم فهم بحرانهاست، خود تصمیمات اجتماعی بعضا منجر به بحران میشوند.
وی اظهار کرد: باید پیشا بحران، حین بحران و پس از بحران را در نظر داشته باشیم که در هر سه مرحله ارزش کار ارتباطات و اطلاع رسانی حائز اهمیت است.
وی با تاکید بر اینکه مهمترین عنصر مدیریت بحرانها بحث اطلاعرسانی است، گفت: برای مدیریت بحران نیاز به تیم رسانهای آموزش دیده داریم و انجمن مطالعات فرهنگی و ارتباطات آمادگی دارد که برای آموزش در این زمینه به یاری شورای اطلاع رسانی دولت بیاید.
∎