شناسهٔ خبر: 69676398 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی در ریاض؛

اردوغان: حکومت نتانیاهو تلاش دارد تنش با ایران را به اوج برساند + فیلم

رئیس‌جمهور ترکیه، در نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی در ریاض، از افزایش تنش‌آفرینی حکومت نتانیاهو علیه ایران انتقاد کرد و بر لزوم توقف جنگ و حمایت از غیرنظامیان فلسطینی تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، در دومین نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی که در ریاض برگزار شد، نسبت به تلاش حکومت نتانیاهو برای افزایش تنش با ایران هشدار داد. وی همچنین به کشتار گسترده کودکان و زنان فلسطینی اشاره کرد و گفت که بیش از ۷۰ درصد از این گروه‌ها در معرض خطر کشتار قرار دارند.

اردوغان افزود که سیاستمداران خواستار توقف فوری جنگ هستند، اما در همین زمان، اسرائیل حملات خود علیه لبنان را نیز افزایش داده است. رئیس‌جمهور ترکیه بر لزوم پایان دادن به این اقدامات و حفاظت از جان غیرنظامیان در منطقه تأکید کرد.

<div id="video-display-embed-code_2490134" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1192772/2490134?width=400&height=300"></script></div>

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، در دومین نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی که در ریاض برگزار شد، اعلام کرد که باید از ارسال هرگونه اسلحه به رژیم صهیونیستی جلوگیری کنیم و تحریم تجاری اسرائیل را به‌عنوان یک اقدام اساسی برای توقف جنایات آن در دستور کار قرار دهیم. وی همچنین تأکید کرد که ترکیه آماده است تا کمک‌های بیشتری به فلسطین ارسال کند و تاکنون بیش از ۸۴ تن کمک‌های مردمی به غزه ارسال شده است.

<div id="video-display-embed-code_2490144" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1192772/2490144?width=400&height=300"></script></div>

اردوغان خاطرنشان کرد که ترکیه خواستار محاکمه اسرائیل در دیوان بین‌المللی دادگستری است و آماده است برای تحقق این هدف و نشان دادن هزینه‌های اشغال فلسطین به دولت نتانیاهو، از هرگونه پیشنهاد موثر حمایت کند. وی همچنین بر لزوم اقدامات ملموس‌تر در برابر اسرائیل و تشویق کشور‌های دیگر به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین تأکید کرد.

<div id="video-display-embed-code_2490145" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1192772/2490145?width=400&height=300"></script></div>

رئیس‌جمهور ترکیه ابراز امیدواری کرد که نتایج نشست امروز به آرامش مردم فلسطین و لبنان منجر شود و خواستار اتخاذ مواضع واحد از سوی کشور‌های اسلامی در قبال مسئله فلسطین شد.