به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمدعلی مجاهدی امروز در نشست «گعده امین» که در کتابخانه عمومی آیت الله خامنهای مدّ ظلّه العالی قم برگزار شد، اظهار کرد: آشنایی من با رهبر انقلاب به پیش از انقلاب برمیگردد، زمانی که من در دبیرستان بودم و چند سالی بود شعرگفتن را آغاز کرده بودم و گعده خودمانی پنجشنبههای هر هفته در دفتر مدیر یکی از دبستانهای اطراف برگزار میشد که من در آن جلسات با رهبر انقلاب آشنا شدم.
پدر شعر آیینی بیان کرد: در آن جلسات مقام معظم رهبری خیلی صریح، دقیقالنظر و باریکبین نکات و انتقادهایی نسبت به اشعار دیگران داشتند و البته از خودشان شعری نمیخواندند و بیشتر اشعار سایر شاعران را قرائت میکردند.
وی ابراز کرد: طبع شعری رهبر انقلاب بیشتر به شعر اصفهانی که معروف به شعر هندی است تمایل دارد و این نوع شعر بیشتر در مسیر مضمونیابی و مطالب نو و غیرتکراری است، از همین رو ایشان به اشعار قدسی مشهدی که از پیشتازان این سبک هستند، علاقه داشتند.
مجاهدی گفت: با شروع انقلاب ما سالها رهبر معظم انقلاب را ندیدیم تا اینکه پس از پیروزی رزمندگان اسلامی در فاو و بهمناسبت تولد حضرت زهرا(ع)، ایشان بهعنوان رییس جمهور جهت شعرخوانی در جلسهای با حضور هیئت وزیران از من دعوت کردند و من نیز شعری خواندم و بعد از آن هر سال در آن تاریخ جلسه داشتیم.
پدر شعر آیینی خاطرنشان کرد: دیداری که در زمان حاضر رهبری با شاعران دارند، اوایل با سیزده نفر برگزار میشد و در یکی از همین جلسات رهبری خطاب به یکی از شاعران که در یکی از قالبهای شعری بسیار متبحرانه شعر میگوید، گفتند؛ "چرا در قالبهای دیگر شعر نمیگویی و چرا آثار شما دوپهلوست؟"و این نکات نشان از احاطه ایشان در حوزه شعر و شناختشان از شاعران است.
مجاهدی با تصریح به اینکه "باید انجمنهای شعر را جدی گرفت."، افزود: شاعر در انجمنهاست که با چکشکاری اشعارش و شنیدن نقدها پرورش مییابد و مراسمها تنها محلی برای خواندن شعر هستند.
انتهای پیام/+
∎