به گزارش سرویس انرژی اقتصادآنلاین، خاموشیهای برنامهریزی شده از روز یکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ در سراسر کشور آغاز شده و برق مشترکین خانگی یا تجاری هر روز به مدت ۲ ساعت قطع میشود.
روشهای مختلفی برای اطلاع از ساعت دقیق قطع برق وجود دارد که سامانه برق من، کد دستوری #۱۲۱*۵۰۰* و برقراری تماس با مرکز فوریتهای برق (۱۲۱) از جمله این روشها است.
آن دسته از افرادی که شناسه قبض محل سکونت خود را در اختیار دارند میتوانند با ورود به وبسایت یا نرمافزار برق من، شناسه قبض را وارد کرده و از زمان دقیق خاموشی و رفع خاموشی محل سکونت خود آگاه شوند.
اما اگر افرادی شناسه قبض محل سکونت را در اختیار نداشته و یا به اینترنت دسترسی نداشته باشند، از طریق سامانه فوریتهای برق میتوانند از زمان خاموشی محل سکونت خود آگاه شوند.
نحوه اطلاع از خاموشی از طریق سامانه فوریتهای برق
در این روش باید از طریق تلفن ثابت یا تلفن همراه خود با شماره ۱۲۱ تماس حاصل کنید تا به مرکز توزیع برق استان محل زندگی خود متصل شوید و پس از برقراری ارتباط با اپراتور، با ارائه شناسه قبض و یا آدرس دقیق محل مورد نظر، از زمان خاموشی و رفع خاموشی آن آگاه شوید. البته به دلیل شلوغی تماسها این امکان وجود دارد که لازم باشد دقایق قابل توجهی منتظر بمانید زیرا افراد زیادی در نوبت دریافت پاسخ قرار دارند.
همچنین اپراتور ۱۲۱ روش دیگری را هم به شما معرفی میکند. زمانی که ۱۲۱ را شمارهگیری میکنید، اپراتور به شما پیشنهاد میکند که از طریق ارسال پیامک از ساعت خاموشی محل زندگی خود اطلاع پیدا کنید. در این روش اپراتور ۱۲۱ شمارهای را در اختیار شما قرار میدهد که مختص استان محل سکونت شما است و شما با ارسال آدرس دقیق محل زندگی خود میتوانید از زمان خاموشی اطلاع پیدا کنید. به گفته کاربران در شبکههای اجتماعی، در این روش شرکت توزیع برق استان با شما تماس میگیرد و به صورت تلفنی زمان خاموشی را اطلاعرسانی میکند، اما این پروسه ممکن است کمی به طول بینجامد.
به طور کلی روش تماس با سامانه فوریتهای برق جهت اطلاع از زمان خاموشی برای آن دسته از افرادی که به شناسه برق خود و یا به اینترنت دسترسی ندارد روش مناسبی است اما اگر فردی به این دو مورد دسترسی دارد از طریق سامانه برق من با در مدت زمان کوتاهتری میتواند نسبت به زمان خاموشی محل زندگی خود آگاه شود.