به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ صالح محمدی با بیان اینکه گیلان تنها استان تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است، گفت: پیش بینی میشود کشاورزان گیلانی امسال با برداشت ۲۲ هزارتن باقلای محلی (پاچ باقلا) ۹۶۰ میلیارد تومان درآمد کسب کنند.
وی افزود: امسال پاچ باقلا پاییزه در ۷ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی گیلان از جمله شالیزارها ، بهعنوان کشت دوم پس از برداشت برنج و زمینهای باغی کاشته شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان ، گفت: همه ساله در فصل بهار و پاییز در کلیه شهرستانهای گیلان پاچ باقلا کشت میشود.
صالح محمدی با بیان اینکه کشاورزان گیلانی از شهریورماه کشت پاییزه پاچ باقلا را در شالیزارها و زمینهای باغی خود آغاز میکنند، افزود: برداشت محصول پاییزه از نیمه مهرماه در استان آغاز میشود.
به گفته محمدی، مناطق عمده تولید این محصول در گیلان، شهرستانهای رشت، تالش، آستانهاشرفیه و ماسال است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: کشت پاچ باقلا نقش مهمی در تأمین پروتئین گیاهی، اصلاح خاک و تثبیت ازت، به دلیل همزیستی با باکتری ریزوبیوم دارد.