شناسهٔ خبر: 69616395 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

واکنش کمیته‌های مقاومت به اهانت هواداران تیم اسرائیلی

کمیته های مقاومت فلسطین به درگیری در هلند در پی اهانت هواداران تیم اسرائیلی به فلسطین واکنش نشان داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، کمیته‌های مقاومت فلسطین امروز جمعه به اقدام طرفداران افراطی یک تیم فوتبال رژیم صهیونیستی در مسابقه‌ای که در آمستردام هلند در حال برگزاری بود و سر دادن شعارهایی علیه ملت فلسطین و آتش زدن پرچم فلسطین که منجر به درگیری با حامیان فلسطین شد، واکنش نشان داد.

در بیانیه کمیته‌های مقاومت فلسطین آمده است:  اقدامات تحریک آمیز صهیونیست‌ها توسط هواداران مکابی تل‌آویو بار دیگر نشان داد که ما با یک رژیم و جامعه صهیونیستی تروریست، نژادپرست و فاشیست روبرو هستیم.

کمیته های مقاومت فلسطین اظهار داشت که درگیری با صهیونیست‌های جنایتکار هوادار تیم مکابی تل آویو در هلند بیانگر خشمی است که به دلیل جنایت و کشتار هولناک صهیونیست‌ها  علیه ملت فلسطین و لبنان در روح، ذهن و قلب همه شهروندان اروپایی وجود دارد.

در این بیانیه آمده است که تمام جهان، از شرق تا غرب با تمامی نهادها و مردمانش امروز با یک آزمون واقعی انسانی در خصوص جنایت، کشتار، تروریسم و ​​نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و لبنان مواجه است.

رسانه‌های بین‌المللی گزارش داده‌اند طرفداران تیم صهیونیستی مکابی در دیدار شامگاه پنجشنبه این تیم با آژاکس آمستردام هلند، پس از اهانت به فلسطین و پرچم آن، با طرفداران فلسطین درگیر شدند.

این درگیری‌ها پس از آن شدت گرفت که تماشاگران اسرائیلی در خیابان‌ها به پرچم فلسطین اهانت کرده و شعارهای علیه کودکان فلسطین و غزه سرداده و تلاش کردند این پرچم را از فراز یک ساختمان پایین بکشند.

انتهای پیام/