شناسهٔ خبر: 69609658 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

زن مسلمان رکن اساسی و محور اصلی عواطف خانوادگی است

حوزه/نشست تخصصی زنان مقاومت با حضور اساتید حوزه علمیه خواهران استان مرکزی در ساوه برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک،به همت مدارس علمیه خواهران ساوه و همکاری شهرداری و شورای اسلامی، جهاد دانشگاهی و اداره کتابخانه های عمومی؛ همزمان با هفته فرهنگی شهرستان ساوه نشست پرسش و پاسخ بانوان مقاومت درمراسم جشنواره انار این شهرستان در مسجد جامع شهرستان ساوه برگزار گردید.

در این مراسم اساتید معظم حوزه های علمیه خواهران ساوه سرکار خانم نجیبه کرمی مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی ریحانه الرسول(س)، سرکار خانم مرضیه شوکتی معاون آموزش مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (س) و خانم سمیه رضا پوریان از اساتید مدرسه علمیه الهیه به پرسش و پاسخ هایی پیرامون مباحث بانوان مقاومت پرداختند.

کرمی ضمن عرض تبریک ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و گرامیداشت چهلمین روز شهادت رهبر مقاومت سید حسن نصرالله و فرماندهان مقاومت؛ به نقش بانوان مقاومت پرداخته و گفت: در اغلب جوامع بشری زنان به عنوان ستون های جامعه در مقاومت های ملی و مذهبی موثر بوده اند. بانوان همواره در حفظ و پایداری اسلام نقش شگرفی ایفا کرده اند و در کنار مردان حضور داشته اند. حضرت فاطمه (س) به عنوان اسوه ایثار و مقاومت همواره حق طلبی را بر نادیده گرفتن، تحرک را بر درجا زدن و مبارزه در برابر باطل را بر سکوت ترجیح دادند.

خانم رضا پوریان در پاسخ به سیر تاریخی مقاومت و نقش موثر بانوان مقاومت گفت: درطول تاریخ همواره جبهه حق و باطل در تقابل یکدیگر قرار داشتند و همواره زنان مقاوم از زمان خلقت تا عصر حاضر وجود داشته اند هم چون حضرت هاجر همسر حضرت ابراهیم (ع)، حضرت آسیه همسر فرعون و نیز مادر حضرت موسی(ع) که در برابر ظلم و استکبار دوران خود، صبر و مقاومت را پیشه خود ساخته اند و در سایر ادیان و دیگر کشورهای غربی و اروپایی؛ که حتی بعضی از آنها دین و آیینی ندارند؛ بانوان مقاومی بوده اند که نمونه صبر و استقامت بوده و مسیرشان مسیر عدالتخواهی است و در جنگ غزه؛ هدف اسرائیل از کشتار زنان و کودکان؛ تضعیف جبهه مقاومت است تا پشتوانه مردان را از بین برده و روحیه شهادت و جهاد را از آنها بگیرد.

استاد مدرسه علمیه الهیه با توجه به نقش اول بانوان در جبهه مقاومت خاطر نشان کرد: مقاومت محصور به یک مرز و منطقه نیست و بانوان مقاومت هم خودشان مجاهد هستند و هم مجاهد تربیت می کنند و تا وقتی بانوان روحیه شهادت طلبی، ایثار و دشمن شناسی را به فرزندان یاد می دهند؛ بانوان، نقش اول جبهه مقاومت و خط مقدم این جبهه؛هستند و با مقاومت، صبر و استقامتی که بانوان دارند زمینه برای ظهور آقا امام زمان (عج) و حکومت جهانی مهدوی فراهم خواهد شد.

خانم شوکتی در پاسخ به پرسش وظیفه مسلمانان در عصر حاضر چیست؟ تصریح کرد: آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی در تلاش برای تک قطبی کردن جهان هستند و جمهوری اسلامی با توجه به باورهای قرآنی و مبانی اعتقادی خود با حمایت های سیاسی و مادی خود از محور مقاومت مانع از نفوذ جریان های صهیونیستی به منطقه است و حمایت از محور مقاومت، دفاع از امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران است و جبهه مقاومت لبنان سد معبری در برابر نفوذ ارتش غاصب صهیونیست به منطقه است و رژیم صهیونیستی بسیار تلاش کرد بعد از شهادت سید حسن نصر الله، حملات خود را به مناطق لبنان افزایش داده و به آرمان خود از نیل تا فرات دست یابد اما جبهه مقاومت لبنان با جهاد و ایثار رزمندگانش اجازه ورود دشمن به مرزهای خود را نخواهد داد.

کرمی در ادامه سوالاتی در رابطه با زنان مقاوم مطرح کرد: مقاومت زنان از همان ابتدا بوده و صبر و استقامت خود را در مشکلات نشان داده اند، مانند حضرت آسیه سلام الله علیها، حضرت مریم، حضرت زینب سلام الله علیها و... اینگونه زنان در همه ادوار تاریخ بوده و ادامه هم دارد.زنان هم در جنگ تحمیلی 8 سال دفاع مقدس با تمام قوا تلاش خود را کردند و رزمندگان اسلام را پشتیبانی کردند و هم چنین در عصر کنونی هم زنان در غزه و لبنان در مقابل حملات رژیم صهیونیستی مقاومت میکنند و صبر و بردباری رو هم به فرزندان و افراد خانواده آموزش می دهند و با تلاش و کوشش ان شاء الله به پیروزی کامل دست پیدا می کنند.