به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که رژیم صهیونیستی از بیش از یک ماه گذشته، یک جنگ نسل کشی وحشیانه در شمال نوار غزه به راه انداخته و در پی نابودی همه ساکنان این منطقه و یا آوارگی اجباری آنهاست، مراکز پزشکی و بیمارستانها از مهمترین مکانهایی هستند که مورد هدف حملات عامدانه ارتش صهیونیستی قرار گرفتهاند.
در این میان، بیمارستان کمال عدوان که توانسته بود در شرایط وحشتناک جنگی فعال بماند و به بیماران و مجروحان و آوارگان خدمات ارائه دهد، از چند هفته قبل مورد حملات وحشیانه صهیونیستها قرار گرفته و همه نشانههای زندگی در این بیمارستان از بین رفته است.
بیمارستان کمال عدوان واقع در بیت لاهیا در شمال نوار غزه، علاوه بر محاصره ظالمانه که علیه آن تحمیل شده، به شکل مداوم در معرض بمباران قرار دارد.
در این زمینه روزنامه لوتان سوئیس در گزارشی به قلم «آلیس فروسار» نویسنده خود از رام الله، اعلام کرد که دکتر «حسام ابوصفیه» مدیر بیمارستان کمال عدوان، در حالی که صدای بسیار خستهای داشت از نبرد خود برای فعال نگه داشتن این بیمارستان، بعد از آنکه ارتش اسرائیل 14 بار آن را هدف قرار داد، صحبت کرد و گفت که در سیامین روز محاصره این بیمارستان، وضعیت بسیار فاجعه بار بوده و بیماران و مجروحان در معرض مرگ تدریجی هستند.
دکتر ابوصفیه اعلام کرد که طبقات بالایی بیمارستان به ویژه طبقه سوم که محل نگهداری داروها و تجهیزات پزشکی بود و اخیراً مقداری دارو از سازمان جهانی بهداشت دریافت کرده بود، به شکل کامل در بمبارانهای ارتش صهیونیستی ویران شد و در آتش سوخت. همچنین در اثر آتش حملات توپخانهای دشمن، حیاط بیمارستان کمال عدوان به کوهی از آوار تبدیل شده و مخازن آب و شبکههای برق هم از کار افتاده است.
وی افزود: بخش دیالیز بیمارستان در آتش سوخت و چهار پزشک هم در حین اطفای حریق به شکل وخیمی مجروح شدند. ما باید همه بچهها را به زیر زمین ببریم تا از آنها محافظت کنیم. من واقعاً نمیدانم که چرا هیچکس نمیفهمد ما چه میگوییم؟ چرا اینگونه به بیمارستان حمله میکنند؟ چه اتفاقی در اینجا میافتد؟ اینجا یک جنگ نسل کشی واقعی علیه شمال غزه، ساکنان آن و سیستم بهداشتی این منطقه به راه افتاده است.
در ادامه گزارش روزنامه لوتان آمده است: کمال عدوان، آخرین بیمارستان در شمال نوار غزه به شمار میرود که توانسته تا حدی خودش را فعال نگه دارد و قبل از حمله گسترده ارتش اسرائیل به آنجا، بیش از 600 نفر از جمله بیماران، همراهان، پزشکان و آوارگانی که جایی برای رفتن ندارند، در این بیمارستان ساکن شده بودند.
بر اساس این گزارش، بیمارستان کمال عدوان نزدیکترین مرکز بهداشتی به اردوگاه آوارگان جبالیا و شهر بیت لاهیاست، جایی که از زمان آغاز عملیات نظامی گسترده ارتش اسرائیل علیه شمال نوار غزه و به ویژه منطقه بیت لاهیا، بیمارستان کمال عدوان تنها بیمارستانی است که میتوانست به مجروحها و بیماران خدمات ارائه دهد.
ارتش رژیم صهیونیستی در 25 اکتبر، حمله وحشیانهای به بیمارستان کمال عدوان انجام داد و تا چند روز آنجا محاصره کرد و با بهانه و ادعای تکراری خود مبنی بر اینکه نیروهای حماس در داخل این بیمارستان هستند، از ورود و خروج و تردد میان بخشهای مختلف بیمارستان جلوگیری کرد. صهیونیستها شماری از اعضای تیم پزشکی و 44 نفر دیگر را در این بیمارستان بازداشت کردند.
امروز در بیمارستان کمال عدوان تنها 145 بیمار باقی مانده که اکثر آنها حال وخیمی دارند و تعداد پزشکان هم بسیار کم است. دکتر حسام ابوصفیه در این زمینه گفت: مجروحان در بیمارستان هر روز به دلیل نبود امکانات جان خود را از دست میدهند، آنچه که ما میخواهیم کمکهای هیئتهای خارجی در جنوب مرکز غزه است و همه دنیا باید قبل از اینکه خیلی دیر شود به ساکنان شمال غزه کمک کنند.
«آتناسیوس گارگافانیس» پزشک اورژانس و متخصص تروما در سازمان جهانی بهداشت میگوید: به دلیل محاصرهای که اسرائیل علیه شمال غزه تحمیل کرده، انتقال بیماران بسیار سخت است و امکانات محدودی در این منطقه وجود دارد.
در حالی که ارتش رژیم صهیونیستی در چهارچوب طرح موسوم به طرح ژنرالها، از بیش از یک ماه گذشته ، به وحشیانهترین جنایتها علیه غیرنظامیان در شمال نوار غزه به ویژه در بیت لاهیا در میان محاصره و گرسنگی شدید مردم ادامه میدهد، چند روز قبل منابع خبری گزارش دادند که ارتش اشغالگر، انبار داروی باقیمانده در بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه را بمباران کرد.
خبرنگار المیادین در این زمینه گزارش داد که جنگندههای ارتش صهیونیستی طبقه بالای بیمارستان کمال عدوان را بمباران کردند که منجر به سوختن داروها و تجهیزات پزشکی که سازمان جهانی بهداشت برای این بیمارستان ارسال کرده بود، شد. همچنین در نتیجه تجاوزات مکرر صهیونیستها، بخش خدمات جراحی در بیمارستان کمال عدوان به طور کامل متوقف شده است.
دکتر «حسام ابوصفیه» رئیس بیمارستان کمال عدوان که چند روز قبل فرزندش را در جنایتهای رژیم صهیونیستی از دست داد، اعلام کرد: با توجه به توقف فعالیت بخش جراحی، بیماران و مجروحان بیش از هر زمان دیگری در معرض مرگ قرار دارند. رژیم اشغالگر شبانه به شکل مکرر اطراف بیمارستان را بمباران کرد و چهار نفر از کارکنان ما در طبقه سوم بیمارستان دچار سوختگی شدید شدند.
وی افزود: بمباران بیمارستان موجب آتش سوزی در بخشهایی شد که مجروحان و تجهیزات پزشکی آنجا بودند. ما خواستار آوردن آمبولانس به بیمارستان برای انتقال مجروحان شدیم که فایدهای نداشت و کسی به درخواست ما پاسخ نداد.وضعیت در بیمارستان کمال عدوان فاجعه بار است و ما در یک منطقه فاجعه بار زندگی میکنیم و قادر به ارائه خدمات به بیماران و مجروحان نیستیم.
انتهای پیام/
∎