به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نانوحسگرهای پوشیدنی پایش سلامت بدن توسط یک تیم 8 نفره از دانشگاه علم و صنعت در پانزدهمین نمایشگاه نانو و میکرو ارائه شد.
امیرحسین حیدریان؛ مدیر توسعه کسب و کار این تیم در خصوص این محصول گفت: حسگرها و ادوات پوشیدنی به سرعت در حال تبدیل شدن به بخشی جداییناپذیر زندگی روزمره ما هستند، این دستگاهها از ساعتهای هوشمند گرفته تا ردیابهای تناسب اندام، با جمع آوری و تجزیه و تحلیل دادههای مربوط به بدن و محیط اطراف، به ما در درک بهتر خود و دنیای اطرافمان کمک میکنند.
وی بیان کرد: محصولات این تیم شامل ردیابهای عناصر اندام است، این دستگاهها میتوانند معیارهایی مانند تعداد قدمها، مسافت طی شده، کالری سوزانده شده، ضربان قلب و الگوهای خواب را ردیابی کنند.
حیدریان افزود: به طور مثال ساعتهای هوشمند علاوه بر ردیابی تناسب اندام، ساعتهای هوشمند میتواند اعلانها، تماسها و پیامها را نمایش دهند بهعنوان یک سیستم پرداخت عمل کنند و برنامههای مختلف را اجرا کنند.
وی ادامه داد: هدستهای واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR)، تجربههای همه جانبی را فراهم میکنند که میتواند برای بازی آموزش حتی درمان استفاده شود.
مدیر توسعه کسب و کار ادامه داد: حسگرهای پزشکی میتوانند معیارهای سلامتی مانند قند خون فشار خون و الگوهای خواب را ردیابی کنند، لباسهای هوشمند، میتوانند حاوی حسگرهایی باشند که دما، ضربان قلب و سایر معیارهای بیومتریک را ردیابی میکنند.
وی یادآور شد: بازار هدف این محصول مصرفکنندگان عمومی و بیماران جهت پایش سلامت است ردیابی فعالیتهای روزانه مانند شمارش قدمها، مسافت طی شده، کالری سوزانده شده، فعالیتهای ورزشی، نظارت بر علائم حیاتی مانند ضربان قلب، فشار خون، سطح اکسیژن خون، تشخیص و پیگیری از بیماری مانند تشخیص آریتمی قلبی، توانبخشی مانند کمک به بازیابی حرکت پس از آسیب یا جراحی ورزشکاران جهت بهبود عملکرد ورزشی از طریق ردیابی و تجزیه و تحلیل معیارهای عملکرد انجام میشود.
حیدریان افزود: در حال حاضر این محصول ثبت اختراع داخل شده و تیم ما در مرکز نوآوری دانشگاه علم و صنعت مستقر است و توانسته تاکنون 430 میلیون تومان حمایت جذب کند.
وی گفت: هدف اصلی تیم از حضور در پانزدهمین نمایشگاه نانو و میکرو رصد بازار و جذب سرمایه 2 میلیارد است.
پانزدهمین دوره نمایشگاه فناوری نانو و میکرو از 13 تا 16 آبان ماه 1403 در تهران آغاز به کار کرد. در این نمایشگاه، بیش از 170 نهاد و شرکت فعال در حوزه فناوری نانو حضور داشتند و آخرین دستاوردهای خود را در معرض دید عموم قرار دادند.
انتهای پیام/
∎